TGS Antalya mülakat için aranan oldu mu ?

İzyy

İzyy

HavaPersonel.Com
Çarşambadan sonra 2.part arıcaklar dendi arananlar oldu mu ?

N

neolcakbilmiyorum

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
istanbul antalya izmir diye ilerleniyor diğer konu başlıklarında ist için mesaj gitmiş antalya da bu hafta gelir diye düşünüyorum

B

Buss

Hayır aranma olmadı. Şimdilik ilk etapta aldıklarını değerlendireceklermis. Sonrasında bizi arayabilirlermis. Şu anlık mülakat görüşmesi ne yazık ki yok. Havuzda bekletilme ihtimali var.( Ben de yeni bilgi aldım. )

L

lale

İlk etapta 200 kişi alınacak sonra duruma göre 350 kişiye ulasabilirmiş

İzyy

İzyy

HavaPersonel.Com
Dünya kadar alım olucaktı hani hepsi yalan

B

Buss

Arkadaşlar mülakat için kimseyi umutsuzluğa veya umuda sürüklemek istemem ancak sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre peyderpey sistemi olduğu için Antalya'da ilk mülakata giren arkadaşlardan olumsuz olanlar var. İkinci part için bekleyen arkadaşlar mülakata iyi hazırlansınlar aranma ihtimaliniz var. Size umut vermek istemem ancak benim aldığım bilgi bu. Hakkınızda hayırlısı olsun. Mülakatı iyi geçen arkadaşlar da umarım iyi sonuç alırlar

L

lale

Arkadaşlar mülakat için kimseyi umutsuzluğa veya umuda sürüklemek istemem ancak sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre peyderpey sistemi olduğu için Antalya'da ilk mülakata giren arkadaşlardan olumsuz olanlar var. İkinci part için bekleyen arkadaşlar mülakata iyi hazırlansınlar aranma ihtimaliniz var. Size umut vermek istemem ancak benim aldığım bilgi bu. Hakkınızda hayırlısı olsun. Mülakatı iyi geçen arkadaşlar da umarım iyi sonuç alırlar
Peki mülakata giren kişilere olumlu olanlara dönüş yapılmaya başlanmışmı acaba?

B

Buss

Peki mülakata giren kişilere olumlu olanlara dönüş yapılmaya başlanmışmı acaba?
Geçen seneden hatırladığım Şubat sonu Mart başı gibi sonuçları belli oluyor Mart ayında artık belgeleri istiyorlar. Sigorta vs için. Nisan ayı da eğitime başlıyorlardı. Bu yıl da aynısı olur. İkinci partta olanları çağırıp ona göre gruplara ayirirlar

L

lale

Geçen seneden hatırladığım Şubat sonu Mart başı gibi sonuçları belli oluyor Mart ayında artık belgeleri istiyorlar. Sigorta vs için. Nisan ayı da eğitime başlıyorlardı. Bu yıl da aynısı olur. İkinci partta olanları çağırıp ona göre gruplara ayirirlar
Teşekkürler

Konuyu okuyanlar;