Elifffff

Üye
7 Mar 2025
21
2
0
Arkadaşlar merhaba antalyadan dönüş alam hiç duymadım martın 17 sine geldik eğitim bir ay sürüyor haftaya başlasa bile nisanın sonuna anca ilk grup yetişiyor Antalya için haber alan var mı

Arkadaşlar merhaba antalyadan dönüş alam hiç duymadım martın 17 sine geldik eğitim bir ay sürüyor haftaya başlasa bile nisanın sonuna anca ilk grup yetişiyor Antalya için haber alan var mı
Ben geçen sene mezun oldum, geçen sene başvuran arkadaşlarım okul olduğu için rica ile mayıs da bile başlamışlardı. Bu sene nasıl olur bir bilgim yok

13 Şubat tarihinde mülakata girdiğim halde halen hiç bir haber yok forumda da görmedim Antalya'dan geri dönüş alan bende anlamıyorum nasıl sezona yetişecek bunca kişi Nisan ayında tüm oteller açılmış olacak bizde herhalde ya eğitimde veya hala bekliyor olacağız gibi :) çok sabır istiyormuş Tgs onu anlamış oldum.Bir diğer merak ettiğim konu Antalya'da mülakatlar hangi tarihte başladı acaba?

• Like
Tepkiler: erengms1

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.