Antalya base için şehir dışından katılıp ardından İngilizce sözlüden olumlu yanıt alıp, İstanbul için değerlendirilmek ister misiz sorusuna evet diyenler arasında Antalya base için mülakat tarihi maili almış kişiler var mı acaba?
Almadım ben de dahaAntalya base için şehir dışından katılıp ardından İngilizce sözlüden olumlu yanıt alıp, İstanbul için değerlendirilmek ister misiz sorusuna evet diyenler arasında Antalya base için mülakat tarihi maili almış kişiler var mı acaba?
Kurul mülakatınız nasıl geçti acaba neler soruldu sizeBen bugün gittim sordum dediler ki iki yer için aynı anda değerlendirilemiyorsunuz, biz sizi istanbul olarak yazmıştık bu yüzden orda kurula çağırılacaktınız. Ben de antalya üzerinden devam etmek istediğimi söyleyince kurula alındım birkaç kişinin ardından. Bildirmek istedim.
Antalyada yapılan kurul mülakatı sadece antalya based dönemsel olarak mı değerlendiriliyormuşBen bugün gittim sordum dediler ki iki yer için aynı anda değerlendirilemiyorsunuz, biz sizi istanbul olarak yazmıştık bu yüzden orda kurula çağırılacaktınız. Ben de antalya üzerinden devam etmek istediğimi söyleyince kurula alındım birkaç kişinin ardından. Bildirmek istedim.
Fena değildi ama bakalım nasıl bir sonuç olur. Kendimden bahsettim. Neden pegasus ve neden bu işi yapmak istiyorsunuz, mesleğin dez avantajları var mıdır, sizi ne sinirlendirir, takım çalışmasında bulundunuz mu ve zorlukları ne olabilir, başka bir yere başvurmuş muydunuz gibisinden sorular soruldu.Kurul mülakatınız nasıl geçti acaba neler soruldu size
evet, anladığım bu şekildeAntalyada yapılan kurul mülakatı sadece antalya based dönemsel olarak mı değerlendiriliyormuş
peki otele gittiğinizde kimi buldunuz nasıl görüştünüzevet, anladığım bu şekilde
Kurul mülakatını yapanlar haricinde dışarda biri yoktu bu yüzden ben de mülakat için biri çağırıldığı sırada bir şey sorabilir miyim diyerek konuştum ardından antalya base olarak devam etmek istediğimi söyleyince bekletildim ve en son mülakata alındım.peki otele gittiğinizde kimi buldunuz nasıl görüştünüz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.