Pozisyon veya İlan Adı
BOY Kilo
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Heyyo98

Üye
27 Ara 2025
5
0
0
Meslek
Kabin
antalya tecrübesiz kabin memuru ilanı için başvurmuştum aktif olarak spor yapıyorum ve bulk dönemime denk geldi 1.84 96 kiloyum bu boya göre red veya onay alır mıyım uzak bir şehirden gelmeyi düşünüyorum bunun için sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlar var ise bilgilendirebilir mi

Boy kilo endeksinin 20 ila 27 arasında olması gerekiyor pegasus için bi ona bak istersen tolerans gösterilmiyor diye biliyorum bu konuda

28,4 çıkıyor tolerans gösterilmiyor deniyor hep, çokta uzun yoldan gelmeyi düşünüyorum emin olamadım ya

Pegasus işe alım ekibinin videosunda öyle diyordu bizzat yetkili kişiler, 28 çıkıyorsanız mülakata kadar su diyeti yapmanızı öneririm faydalı oluyor uzak yoldan gelip boy kiloda elenmek çok üzücü olur iyi karar vermelisiniz

Pegasus’un Youtube Kariyer günlükleri videosunda kadınlar için 18-24 erkekler için 20-27 aralığında olması lazım diyor Vücut kitle endeksi için

• Like
Tepkiler: Dilann
antalya tecrübesiz kabin memuru ilanı için başvurmuştum aktif olarak spor yapıyorum ve bulk dönemime denk geldi 1.84 96 kiloyum bu boya göre red veya onay alır mıyım uzak bir şehirden gelmeyi düşünüyorum bunun için sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlar var ise bilgilendirebilir mi
siz davetinizi yeni mi aldınız

ağır kardiyo ve 0 karbonhidrat sıvı atımı tadında bir diyet yapıyorum bakalım pazartesi çıkacak sonuca göre geleceğim sanırım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.