Öncelikle umarım olumlu sonuçlanırPegasus Antalya için dün kurul mülakatına girdim ancak herhangi bir mail almadım hala. Geri dönüş alan var mı acaba?
Hiç merak etmeyin çok sakin olun ve önerim kapı önünde çok beklemeden girin çünkü durdukça insan geriliyor. Çok tatlı yardımsever insanlar zaten mülakatı yapanlar bu yüzden kuşkunuz olmasınÖncelikle umarım olumlu sonuçlanırNasıl geçti mülakatınız kurulun tavrı nasıldı neler sordular bilgi verirseniz çok seviniri
Ne sordular peki nasıl ilerledi sıkıştıran sorular ve roleplay sordular mı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimHiç merak etmeyin çok sakin olun ve önerim kapı önünde çok beklemeden girin çünkü durdukça insan geriliyor. Çok tatlı yardımsever insanlar zaten mülakatı yapanlar bu yüzden kuşkunuz olmasın![]()
Ben teşekkür ederim asıl ne demekNe sordular peki nasıl ilerledi sıkıştıran sorular ve roleplay sordular mı cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinBen teşekkür ederim asıl ne demeksizin sohbetinize göre ilerliyor bence, herkesinki aynı geçer mi aynı sorular olur mu bilmiyorum o yüzden beklentiyi ne alçaltayım ne de yükselteyim. Siz her konuya hakim olun ben en kötüsüne kendimi hazırladım ki her şey olabilir en azından cevabım olsun diye
umarım çok çok güzel geçer tüm emek verenlerin
Adınıza üzüldüm umarım daha güzel fırsatlar çıkar karşınıza.Kurul mülakatında neler sordular size roleplay sorusu geldi miÇok tatlı çok güzel muhabbet ardından ertesi gün olumsuz maili![]()
Bana da aynı şekilde oldu. İngilizce sözlü ve kurul mülakatında övgü aldım çok iyi geçti resmen kazandığıma emindim ben de ama 50 kişi alıyorlarmış büyük ihtimalle deneyimliler alınacak. Sınava giren bir sürü havayolu şirketinde kabin memuru aday gördüm. Tecrübesiz ilan olmasına rağmen şansımız düştüğünü düşünüyorum. Kaybetmem için hiçbir neden yoktu her hareketim her söylediğimle kazandığımı düşünmüştüm ama nasip değildi demek ki.Çok tatlı çok güzel muhabbet ardından ertesi gün olumsuz maili![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.