En Sevdiğiniz Yolcu Uçağı Üreticisi

• Airbus (Avrupa)

• Boeing (ABD)

• Embraer (Brezilya)

• Bombardier (Kanada)

• COMAC (Çin)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

gunes

havayoluhaber.com
Üye
1 Şub 2024
1,885
1,600
600
havapersonel.com
Meslek
İdari
En sevdiğiniz yolcu uçağı üreticisi hangisi? Yukarıdaki anket aracılığıyla bizimle paylaşın. ✈️ (y)
  • Sadece üyelerimiz oy kullanabilir.
  • Oyunuzu kullandıktan sonra sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Eskiler Fly-By-Wire sevmiyor, gerçek pilot boeing süren diyorlar ama benim oyum yine de kolaylık açısından Airbus oldu :D

• Like
Tepkiler: gunes
Eskiler Fly-By-Wire sevmiyor, gerçek pilot boeing süren diyorlar ama benim oyum yine de kolaylık açısından Airbus oldu :D
Dediğiniz mekanik ve fonksiyonlar açısından: Boeing = Toros. Airbus = BMW.

Hala bazı pilotlarımız ben Toros'a razıyım diyor dediğiniz gibi. Öte yandan, bir noktada yeniliği ve teknolojiyi de kabul etmek gerekir. Airbus... 💙 ✈️

• Like
Tepkiler: PilotumsuBey
B738 tutkusuyla büyüdüm ancak karıştığı kazalar ufak tefek leke bıraktı. Pilot olsaydım ve seçim bırakılsaydı bu yüzden Airbus'u seçebilirdim.

• Like
Tepkiler: admin ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.