Şimdi kayıt ol
Arkadaşlar merhaba tgs yer hizmetleri için olumsuz mesajlar gelmişti geçen haftalarda bazı arkadaşlara. Sizce bekleyenler olarak olumsuz gelecek olsa şimdiye kadar gelmez miydi?
Merhaba ben sanmıyorum forumda gördüğüm kadarıyla çok çok az kişiye olumsuz mesajı gitti ben hala elemelerin devam edeceğini düşünüyorumArkadaşlar merhaba tgs yer hizmetleri için olumsuz mesajlar gelmişti geçen haftalarda bazı arkadaşlara. Sizce bekleyenler olarak olumsuz gelecek olsa şimdiye kadar gelmez miydi?
forum sitesinde aktif olmayan onlarca kişi var örneğin mülakat tarihi ve saatimiz aynı olan diğer 3 kişi forum sitesinden haberi yoktu ve olumsuz mesaj gitmişti ama tabiki bilemiyoruz maalesefMerhaba ben sanmıyorum forumda gördüğüm kadarıyla çok çok az kişiye olumsuz mesajı gitti ben hala elemelerin devam edeceğini düşünüyorum![]()
Öyleyse olumlu oranı yüksek diyebiliriz tgs için adaylar çok sessiz pek bilgi paylaşımı yapmıyor maalesefforum sitesinde aktif olmayan onlarca kişi var örneğin mülakat tarihi ve saatimiz aynı olan diğer 3 kişi forum sitesinden haberi yoktu ve olumsuz mesaj gitmişti ama tabiki bilemiyoruz maalesef![]()
Ben de sizinle aynı fikirdeyim çünkü o gün, hatırlarsınız, pazartesi günüydü, her istasyona olumsuz mesajlar gitti. Benim de sınavdan olumsuz alan arkadaşlarım oldu ama kimse asla buraya yazmıyor. Mülakattan da haber alıp yazmayan elbette çok kişi vardır.Bana kalırsa olumsuz mesajlar toplu olarak gitti. Kalan kişiler olumlu ve eleme olacaksa bile sağlıkta eleme olacağını düşünüyorum.
Evet bence de biz umudumuzu yüksek tutalım. Yazmayan kişi sayısı fazla baktığınız zaman. Enes Bey, siz ve ben dışında yazan yokÖyleyse olumlu oranı yüksek diyebiliriz tgs için adaylar çok sessiz pek bilgi paylaşımı yapmıyor maalesef
Ben yarın dönüş olacağını düşünüyorum umarım bir an önce netleşir ona göre bir yol çizeriz
Emin olun insanlar çok sıkıldı. Olumsuz mesaj gelenler bile yazmadı neredeyse çünkü uzun süre bekleyip olumsuz yanıt almak insanları kızdırdığı için formu direkt silip başka işlere koyuldular. Bizlerin umudu ve isteği fazla olduğu için burada mesai yapıyoruzEvet bence de biz umudumuzu yüksek tutalım. Yazmayan kişi sayısı fazla baktığınız zaman. Enes Bey, siz ve ben dışında yazan yok![]()
Keşke, çok iyi olurduMutlaka haberleşelim keşke forum dışındada böyle bir grup vs olsa olumlu olduktan sonraki süreçte çok çok kolaylaşırdı![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.