Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
online ingilizce sınavdan dan sonra yüz yüze online ing sınav yapılıyor esb da diye biliyorum biz de de aynı şeklilde oldu ama asıl mülakat için istanbula çağrıldık , işe alım için 3 aşamalı bir süreç var
daha sonrasında sağlık evrakları isteniyor
merhaba ankara için süreç nasıl ilerledi anlatabilir misiniz ben ilk önce yerinde online ing sınavı oldum esenboğada sonra hemen kurul mülakatına aldılar, benimle birlikte mülakata giren bir arkadaşıma diğer gün genel yetenek testi atmışlar online, bana hiçbir şey göndermediler olumsuz mu düşünmeliyim, anlatabilirseniz çok sevinirim
merhaba ankara için süreç nasıl ilerledi anlatabilir misiniz ben ilk önce yerinde online ing sınavı oldum esenboğada sonra hemen kurul mülakatına aldılar, benimle birlikte mülakata giren bir arkadaşıma diğer gün genel yetenek testi atmışlar online, bana hiçbir şey göndermediler olumsuz mu düşünmeliyim, anlatabilirseniz çok sevinirim