Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memurluğu
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Ayşe sari

Üye
4 Mar 2026
1
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba forum. Ankara esenboğa havalimanı için Mülakat günleri hangi güne kadar devam ediyor bilgisi olan varmı? Ayrıca mülakat sonuçları genellikle ne kadar süre içerisinde açıklanıyor bu konu hakkında herhangi bir bilgiye sahip olan arkadaşım var ise değerli bilgisini rica ederim?

Merhaba forum. Ankara esenboğa havalimanı için Mülakat günleri hangi güne kadar devam ediyor bilgisi olan varmı? Ayrıca mülakat sonuçları genellikle ne kadar süre içerisinde açıklanıyor bu konu hakkında herhangi bir bilgiye sahip olan arkadaşım var ise değerli bilgisini rica ederim?
En fazla 1 ay içerisinde olumlu olumsuz dönüş olunacağı söylendi.

Merhaba mülakata girdiniz mi? Yoksa davet mi bekliyorsunuz?

Geçen sene 15 20 gün içinde gelmişti dönüş. Bugün girenler vardı. Nasıl geçti mülakatlarınız arkadaşlar ?

Arkadaşlar merhaba geçen sene mülakata girmiştim ama olumsuz olmuştu. Bu sene mülakata çağrılmadım. Mülakata çağrılmam için ne yapabilirim. Cv nizi nasıl ulaştırdınız acaba

Arkadaşlar merhaba geçen sene mülakata girmiştim ama olumsuz olmuştu. Bu sene mülakata çağrılmadım. Mülakata çağrılmam için ne yapabilirim. Cv nizi nasıl ulaştırdınız acaba
Çoğu kişi SAW istasyonuna başvurup akabinde kurul mülakatı Esenboğa için teklif aldı. Bu sebeple farklı mecralardan CV ulaştıran yok diye biliyorum. Size kurul mülakatından ne zaman sonra olumsuz mesajı gelmişti acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.