Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

buskilc

Üye
2 Şub 2026
8
0
0
Meslek
Kabin
arkadaşlar ajet ankara base icin servis güzergahı nasıl bilen varsa öğrenebilir miyim? şehir dışında yaşıyorum ve ankara'ya ilk defa gideceğim mecburen ev tutma vs süreçleri için güzergah hakkında hiçbir fikrim yok. hangi bölge daha uygun olur kabin memurları için?

arkadaşlar ajet ankara base icin servis güzergahı nasıl bilen varsa öğrenebilir miyim? şehir dışında yaşıyorum ve ankara'ya ilk defa gideceğim mecburen ev tutma vs süreçleri için güzergah hakkında hiçbir fikrim yok. hangi bölge daha uygun olur kabin memurları için?
ben de aynı şekilde ev bakıyorum , çevremdeki insanlar genel olarak pursaklar bölgesinin yakın ve rahat olabileceğini söyledi . merkeze yakın bir yer istersek de keçiören den bakmamı söylediler . Şirketin mailinde şehrin her yerine servisin olduğu yazıyordu bu arada.

Bana da tam tersi olarak Ankara'nın sağ üst kısmının havalimanına yakın olmasına karşın sosyal imkanlardan uzak ve biraz daha tekinsiz olduğunu, Çankaya bölgesinin de uzak, pahalı ve fazla kalabalık olduğunu, mümkünse sol üst kısmında Eryaman gibi bölgelerden bakılmasının daha iyi olacağını söylemişlerdi. Fakat ben de henüz deneyimleyemediğim için kesin bir şey söylemem doğru olmaz.

İş teklifinde şu şekilde yazmakta;

Yol / Ulaşım :Ankara lokasyonu için Ankara’nın tüm ilçelerine servis olanağı sağlanmaktadır.

Pursaklar mantıklı geliyor havalimanına yakınlığı itibariyle (kabin memurlarının burada kaldığını duydum) ve fiyatlar da nispeten şehir merlezindeki evlere göre uygun, tabi merkeze yakın olmak isteyip istemeyeceğinize göre değişir durum merkezde Aydınlıkevler var oralara bakabilirsiniz. Ben hala araştırıyorum fiyatlar eşyasız 2+1 ler için 25-40 arasında geziniyor. Eşyalı stüdyoları 12-17k arasına bulmak mümkün gibi duruyor.

ben de aynı şekilde ev bakıyorum , çevremdeki insanlar genel olarak pursaklar bölgesinin yakın ve rahat olabileceğini söyledi . merkeze yakın bir yer istersek de keçiören den bakmamı söylediler . Şirketin mailinde şehrin her yerine servisin olduğu yazıyordu bu arada.
ben de pursaklar bölgesinin iyi olabileceğini duymuştum. daha çok havalimanı personelleri de orada ikamet ediyormuş sanırım. ama oradan şehrin içine ulaşım durumu nedir onun hakkında bir fikriniz var mı? bir de ajet'in servis imkanı da pegasus vs. gibi özel araç mı yoksa belirli bir güzergahtan ilerleyen bir servis mi var?

mailde yazıyor ankaranın her yerine servis imkanı var diye

ben de pursaklar bölgesinin iyi olabileceğini duymuştum. daha çok havalimanı personelleri de orada ikamet ediyormuş sanırım. ama oradan şehrin içine ulaşım durumu nedir onun hakkında bir fikriniz var mı? bir de ajet'in servis imkanı da pegasus vs. gibi özel araç mı yoksa belirli bir güzergahtan ilerleyen bir servis mi var?
Metro şehrin içinde var ama havalimanı civarlarına kadar gitmiyor diye biliyorum . Her türlü servis otobüs vs vardır tabi . Ankara da yaşamış bir arkadaşım pursaklar-Merkez için trafik olamzsa 15-20 dakikanı alır demişti . En azından alışana kadar birkaç sene şehirden uzak havalimanına yakın yaşamak mantıklı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.