Merhaba AnadoluJet Sosyal Bilimler iş başvurusundan sınav linki alan var mı ?
M Mustafa 34 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 51 Tepkime puanı 2 30 May 2024 + - #1 Merhaba AnadoluJet Sosyal Bilimler iş başvurusundan sınav linki alan var mı ?
M muhafız123 HavaPersonel.Com Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 30 May 2024 #2 Merhabalar, bana bugün sabah saatlerinde geldi link.
M Mustafa 34 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 51 Tepkime puanı 2 30 May 2024 #3 Ne zaman başvuru yapmıştınız
M Mustafa 34 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 51 Tepkime puanı 2 30 May 2024 #5 Ben 17 Mayıs'ta yapmıştım ama hala bir dönüş olmadı yeniden mi yapmam gerekiyor acaba
M muhafız123 HavaPersonel.Com Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 31 May 2024 #6 Başvuruyu iptal edip tekrar başvuru yapma şansınız varsa deneyebilirsiniz
M Mustafa 34 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 51 Tepkime puanı 2 31 May 2024 #7 Tamamdır çok teşekkürler
femme Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 165 Tepkime puanı 202 31 May 2024 #8 @admin ajetin bu ilanı ile take off jr maaş ve yan haklar olarak aynı mıdır?
M Mustafa 34 Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 51 Tepkime puanı 2 31 May 2024 #9 Bana bugün geldi sınav linki
E eetyh Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 179 Tepkime puanı 77 1 Haz 2024 #10 femme' Alıntı: @admin ajetin bu ilanı ile take off jr maaş ve yan haklar olarak aynı mıdır? Genişletmek için tıkla ... Öğrenirseniz bana da yazar mısınız ben de bunu arıyorum
femme' Alıntı: @admin ajetin bu ilanı ile take off jr maaş ve yan haklar olarak aynı mıdır? Genişletmek için tıkla ... Öğrenirseniz bana da yazar mısınız ben de bunu arıyorum
A AviationLight HavaPersonel.Com Mesajlar 17 Tepkime puanı 3 1 Haz 2024 #11 Bana da gelmedi henüz, çok önce başvurmuştum. Tk juniorda grup mülakatında da olumsuz yanıt aldım, bununla bir alakası var mıdır sizce
Bana da gelmedi henüz, çok önce başvurmuştum. Tk juniorda grup mülakatında da olumsuz yanıt aldım, bununla bir alakası var mıdır sizce
femme Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 165 Tepkime puanı 202 1 Haz 2024 #12 eetyh' Alıntı: Öğrenirseniz bana da yazar mısınız ben de bunu arıyorum Genişletmek için tıkla ... @admin ?
eetyh' Alıntı: Öğrenirseniz bana da yazar mısınız ben de bunu arıyorum Genişletmek için tıkla ... @admin ?
gunesdogan rise against odds Admin Moderatör Mesajlar 790 Tepkime puanı 562 1 Haz 2024 #13 AviationLight' Alıntı: Bana da gelmedi henüz, çok önce başvurmuştum. Tk juniorda grup mülakatında da olumsuz yanıt aldım, bununla bir alakası var mıdır sizce Genişletmek için tıkla ... Yok hocam, tamamen ayrı şirketler. Kriterleri sağlıyorsanız muhakkak gelecektir. Yani gelmese bile sebebi THY Grup Mülakatından elenmeniz olmaz.
AviationLight' Alıntı: Bana da gelmedi henüz, çok önce başvurmuştum. Tk juniorda grup mülakatında da olumsuz yanıt aldım, bununla bir alakası var mıdır sizce Genişletmek için tıkla ... Yok hocam, tamamen ayrı şirketler. Kriterleri sağlıyorsanız muhakkak gelecektir. Yani gelmese bile sebebi THY Grup Mülakatından elenmeniz olmaz.
admin Admin Moderatör Mesajlar 2,464 Tepkime puanı 2,333 1 Haz 2024 #14 eetyh' Alıntı: Öğrenirseniz bana da yazar mısınız ben de bunu arıyorum Genişletmek için tıkla ... femme' Alıntı: @admin ajetin bu ilanı ile take off jr maaş ve yan haklar olarak aynı mıdır? Genişletmek için tıkla ... Maalesef aynı olmaz. Çalışma koşul ve şartları da aynı olmaz. THY her zaman daha iyi şartlarda personel çalıştırır.
eetyh' Alıntı: Öğrenirseniz bana da yazar mısınız ben de bunu arıyorum Genişletmek için tıkla ... femme' Alıntı: @admin ajetin bu ilanı ile take off jr maaş ve yan haklar olarak aynı mıdır? Genişletmek için tıkla ... Maalesef aynı olmaz. Çalışma koşul ve şartları da aynı olmaz. THY her zaman daha iyi şartlarda personel çalıştırır.
femme Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 165 Tepkime puanı 202 1 Haz 2024 #15 admin' Alıntı: Maalesef aynı olmaz. Çalışma koşul ve şartları da aynı olmaz. THY her zaman daha iyi şartlarda personel çalıştırır. Genişletmek için tıkla ... Öyleyse 3 ayda 1 çift maaş, ikramiye gibi şeyler yok değil mi
admin' Alıntı: Maalesef aynı olmaz. Çalışma koşul ve şartları da aynı olmaz. THY her zaman daha iyi şartlarda personel çalıştırır. Genişletmek için tıkla ... Öyleyse 3 ayda 1 çift maaş, ikramiye gibi şeyler yok değil mi
admin Admin Moderatör Mesajlar 2,464 Tepkime puanı 2,333 1 Haz 2024 #16 femme' Alıntı: Öyleyse 3 ayda 1 çift maaş, ikramiye gibi şeyler yok değil mi Genişletmek için tıkla ... Ajette çift maaş yokmuş çift maaş ile alınacak tutarı aylara böldüklerini ve maaşları o şekilde yüksek tuttuklarını söylemişler.
femme' Alıntı: Öyleyse 3 ayda 1 çift maaş, ikramiye gibi şeyler yok değil mi Genişletmek için tıkla ... Ajette çift maaş yokmuş çift maaş ile alınacak tutarı aylara böldüklerini ve maaşları o şekilde yüksek tuttuklarını söylemişler.
E eetyh Instagram: @havacilikpersonelalimlari Mesajlar 179 Tepkime puanı 77 1 Haz 2024 #17 admin' Alıntı: Ajette çift maaş yokmuş çift maaş ile alınacak tutarı aylara böldüklerini ve maaşları o şekilde yüksek tuttuklarını söylemişler. Genişletmek için tıkla ... Admin maaşları ortalama ne kadar mesela yarın girdik diyelim bilgin var mı
admin' Alıntı: Ajette çift maaş yokmuş çift maaş ile alınacak tutarı aylara böldüklerini ve maaşları o şekilde yüksek tuttuklarını söylemişler. Genişletmek için tıkla ... Admin maaşları ortalama ne kadar mesela yarın girdik diyelim bilgin var mı
admin Admin Moderatör Mesajlar 2,464 Tepkime puanı 2,333 1 Haz 2024 #18 eetyh' Alıntı: Admin maaşları ortalama ne kadar mesela yarın girdik diyelim bilgin var mı Genişletmek için tıkla ... 33-37 arası zannediyorum.
eetyh' Alıntı: Admin maaşları ortalama ne kadar mesela yarın girdik diyelim bilgin var mı Genişletmek için tıkla ... 33-37 arası zannediyorum.
A AviationLight HavaPersonel.Com Mesajlar 17 Tepkime puanı 3 4 Haz 2024 #19 gunesdogan' Alıntı: Yok hocam, tamamen ayrı şirketler. Kriterleri sağlıyorsanız muhakkak gelecektir. Yani gelmese bile sebebi THY Grup Mülakatından elenmeniz olmaz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum
gunesdogan' Alıntı: Yok hocam, tamamen ayrı şirketler. Kriterleri sağlıyorsanız muhakkak gelecektir. Yani gelmese bile sebebi THY Grup Mülakatından elenmeniz olmaz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum
D Dusan HavaPersonel.Com Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 4 Haz 2024 #20 @admin Sunexpress flytalent programı hakkında envanter testinden sonra ingilizce mülakat için dönüş alan var mı? bilginiz var mıdır @gunesdogan
@admin Sunexpress flytalent programı hakkında envanter testinden sonra ingilizce mülakat için dönüş alan var mı? bilginiz var mıdır @gunesdogan