Sozc

Üye
25 Ocak 2025
19
1
0
Arkadaşlar alnımda çoçukken düşmekten olan yara izi var 1-2 cm kadar kenarıda sildirme işlemi oldu fakat kızarıklık tam manasıyla geçmedi mülakatta elenmeme sebep olur mu.
Çoğu zaman ten rengime yakın halde oluyor ama arasıra kızarıyor tam anlamıyla iyileşmesi zaman alıyor
Bu konuda tecrübeli biri yardımcı olabilir mi?

Aynı alın yaradı bende de var 2cm aynı benim de yüzümun rengi değiştiğinde belli oluyor bir şey demediler çok belirgin değilse problem yapmıyorlar kötü durucak seviyede bir yaran olması lazım dikkat çeken

• Like
Tepkiler: admin
Bir kısım kapatmamı söylüyor diğer bir kesim kapatma sonrasında yalan beyandan daha kötü olur diyorlar ne yapmalıyım

Kapat sorarlarsa da kapatınca belli olmadığını kanıtlamak için sürdüm dersin çok kötüyse eğer

Kapat sorarlarsa da kapatınca belli olmadığını kanıtlamak için sürdüm dersin çok kötüyse eğer
Yok ya özelden size ulaşabilsem fıotoğrafla size soracağım da hiç belli olmamamys başladı krem sürüyorum yıkarken ovunca hafif kızarıyor hemen düzeliyor

Değerli üyelerimiz, sizlerin güvenliği adına herhangi bir şekilde özel hesaplarınızı paylaşmamanızı öneriyor, bu konuda daha dikkatli olmanızı rica ediyoruz.
************** ben de bir şey söylemem ama benim kafamdaki yara gibiyse en azından bir şey demeyeceklerin düşünüyorum

• Like
Tepkiler: Sozc

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.