11 Mar 2025
2
1
0
Herkese selamlar.

Geçtiğimiz 10 Mart günü 19 Mart için mülakat daveti aldım. Bugün ise alımların durdurulduğu, kimi aday arkadaşlarımıza bu yönde mailler geldiğiyle ilgili haberler okuyoruz. Bana herhangi bir mail gelmedi, yine gelmezse her şeye rağmen mülakata gideceğim, zaten bilet dahi aldım.

Benim için de fırsat kaçmıştır diye mi yorumlamalıyım, yoksa mail gelmediyse hala umut var diye mi düşünmeliyim?

• Like
Tepkiler: Boing777
Herkese selamlar.

Geçtiğimiz 10 Mart günü 19 Mart için mülakat daveti aldım. Bugün ise alımların durdurulduğu, kimi aday arkadaşlarımıza bu yönde mailler geldiğiyle ilgili haberler okuyoruz. Bana herhangi bir mail gelmedi, yine gelmezse her şeye rağmen mülakata gideceğim, zaten bilet dahi aldım.

Benim için de fırsat kaçmıştır diye mi yorumlamalıyım, yoksa mail gelmediyse hala umut var diye mi düşünmeliyim?
1 sene olayı sizin için de geçerli olucak ona göre gidin mülakata dostum bilginiz olsun yani şans işi tamamen alım olmazsa eğer 1 sene içinde boşa girmiş olucaksınız mülakata

• Like
Tepkiler: Üye silindi 11231
Herkese selamlar.

Eğer bir sene içinde alım açarsa geçersen eğer seni yani bizleri ilk sıraya koyacaklar yani yan cep tabi alım yapacaksa…bu arada @rsi nerelerdesin

Ben şi di 18 Mart’ta mülakata gireceğim nasipse. Lakin dediğiniz gibi yedeğe alınma olayı çok saçma geldi. Madem kontenjan doldu mülakat maili neden gönderildi şu gün gelin diye. Mülakat maili hiç gelmemişler var anladığım kadarı ile ben onların yedek olduğunu sanıyorum sadece. Yoksa herkesi neden bekletecekleri bir süreç için 18 19 Martta çağırdılar. Son çağırdıklarını almayacaklarsa bu çok saçma kısaca.

• Like
Tepkiler: ucanbirivar
Merhaba benim de mülakatım 18 Mart ta sanırım olumlu olursa bizim içinde ajete başvurma şansı olur aynı mantıkla ilerler süreç umarım herkes için hayırlısı olsun

1 sene olayı sizin için de geçerli olucak ona göre gidin mülakata dostum bilginiz olsun yani şans işi tamamen alım olmazsa eğer 1 sene içinde boşa girmiş olucaksınız mülakata
ne bir senesi benim hiçbir şeyden haberim yok alımlar durdurulmuş mu?

bana gelmedi ve pazartesi mülakatım var o zaman benim hiç mi şansım yok demek mu? gitsem mi gitmesem me çok kararsız kaldım
Ben şi di 18 Mart’ta mülakata gireceğim nasipse. Lakin dediğiniz gibi yedeğe alınma olayı çok saçma geldi. Madem kontenjan doldu mülakat maili neden gönderildi şu gün gelin diye. Mülakat maili hiç gelmemişler var anladığım kadarı ile ben onların yedek olduğunu sanıyorum sadece. Yoksa herkesi neden bekletecekleri bir süreç için 18 19 Martta çağırdılar. Son çağırdıklarını almayacaklarsa bu çok saçma kısaca.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.