islabonita

Üye
1 Nis 2025
33
6
5
Merhaba, Alerjik Rinit tanımım var ve bunun için ilaç yazıldı ama bu ilacı hem alerjik rinit olanlar hem Astım olanlar kullanabiliyormuş. Astım tanımım yok ama. Elenir miyim bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

Merhabalar, kuvvetle muhtemel SHGM onaylı hastanelerden ek tetkik isteyeceklerdir. Ki bu da sağlık kontrolleri için verilen paranın 2 katına çıkması demek oluyor eğer bu durum sizin için sorun değilse bu riski almaya değer diyorsanız deneyebilirsiniz efenim.

Merhabalar, kuvvetle muhtemel SHGM onaylı hastanelerden ek tetkik isteyeceklerdir. Ki bu da sağlık kontrolleri için verilen paranın 2 katına çıkması demek oluyor eğer bu durum sizin için sorun değilse bu riski almaya değer diyorsanız deneyebilirsiniz efenim.
Değer fakat işin sonunda yine elerler mi? Solunum testlerim yapılmıştı zamanında bir sorun yok demişlerdi akciğerlerime de bakıldı astım demediler, ilaçtan dolayı elerlermi yani

Değer fakat işin sonunda yine elerler mi? Solunum testlerim yapılmıştı zamanında bir sorun yok demişlerdi akciğerlerime de bakıldı astım demediler, ilaçtan dolayı elerlermi yani
Kabin için ne derler bilmiyorum… siz şansınızı deneyebilirsiniz gerisi nasip kısmet işi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.