Pozisyon veya İlan Adı
cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

cadetor

Üye
15 Ara 2025
3
1
0
Meslek
Kokpit
Merhabalar, aşağıdaki 2023 yılına ait burnum için radyolojik görüntülemelerin bulguları verilmiştir. Çekildikten daha sonrasında bu sonuçları doktora götürmemişim. THY için paylaşılan cadet sağlık kriterlerinde sadece Nefes almada zorluk yaratacak şekilde burun kemiğinde eğrilik, yazmaktadır.
Aşağıda raporda radyolog tarafından bulgular var. Açıkcası doktor bir tanıdığım olmadığı için de soramıyorum. Burada sizden fikir almak istedim. Fakat şunu da belirteyim en sonda yazan Nazal septum orta hattadır burun eğriliğimin olmadığını gösteriyor. Fakat akut sinüzit sıkıntı yaratabilir mi bilmiyorum. Bunların dışında herhangi bir patolojik rahatsızlığım yok E-Nabızda. Sizce tekrardan Kulak Burun Boğaza görünmeli miyim?
BULGULAR:

Her iki maksiller sinüste inflamatuar mukozal kalinlasmalar izlenmistir.
Sol maksiller sinüste seviyelenme izlenmistir( akut sinüzit?).
Sol anterior ethmoid hücrelerde inflamatuar yumusak doku dansiteleri izlenmistir.
Sol orta konka büllöz vasiftadir. Sag alt konka hipertrofiktir.
Bilateral maksiller sinüs ostiumlari açiktir.
Nazal septum orta hattadir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.