AJET AJET YURTDIŞI YATI HK.

• Konbuyu başlatan scopedgoo
  • Başlangıç tarihi
S

scopedgoo

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Ajet yurtdışı uçuşlarında çok yatı veriliyor mu, yatı harcirahları ne kadar ? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Ç

Çağdaş

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Ajet yurtdışı uçuşlarında çok yatı veriliyor mu, yatı harcirahları ne kadar ? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Belli bir süre için Ajet olarak yurtdışı uçuş planlanmiyor. Mülakat sirasinda ben bu konuya değinmiştim mülakatı yapan kişiler tarafından bana verilen cevap belli bir süre yatı veya yurtdışı uçuş planlanmiyor demislerdi

S

scopedgoo

HavaPersonel.Com
Belli bir süre için Ajet olarak yurtdışı uçuş planlanmiyor. Mülakat sirasinda ben bu konuya değinmiştim mülakatı yapan kişiler tarafından bana verilen cevap belli bir süre yatı veya yurtdışı uçuş planlanmiyor demislerdi
Merhaba ilginiz için teşekkürler, ben halihazırda anadolujet backoffice operasyon da görev alıyorum yabancı yolcularla ilgileniyoruz benim gördüğüm bir çok yere yurtdışı uçuşu var fakat süreç sanırım dediğiniz gibi değişebilir uçuşlar ajet olunca

Ç

Çağdaş

HavaPersonel.Com
Merhaba ilginiz için teşekkürler, ben halihazırda anadolujet backoffice operasyon da görev alıyorum yabancı yolcularla ilgileniyoruz benim gördüğüm bir çok yere yurtdışı uçuşu var fakat süreç sanırım dediğiniz gibi değişebilir uçuşlar ajet olunca
Neden kabin memuru olmak istiyorsun sorusundan çıktı aslında benim verdiğim cevaba istinaden kuruldaki kişiler belli bir süre yurt dışı yatılı uçuş olmayacak dediler. Rica ederim.

S

scopedgoo

HavaPersonel.Com
Neden kabin memuru olmak istiyorsun sorusundan çıktı aslında benim verdiğim cevaba istinaden kuruldaki kişiler belli bir süre yurt dışı yatılı uçuş olmayacak dediler. Rica ederim.
Tecrübe açısıyla alakalı olabilir diye düşündüm

A

Angeldiana1

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Yurt dışı uçuşu olmayan firmamı olur nasıl para kazanıcaklar martta uçuşlar başlıycak şuan için uok demişlerdir belki

H

herhangibiri123

Kardeşim THY'de Kabin Memuru. Yatı ücretleri değişkenlik göstermektedir. 50 dolar arası ort. bir yatı ücreti mevcuttur. AJET de herhalde o şekil olacaktır tahminim.

Ç

Çağdaş

HavaPersonel.Com
Yurt dışı uçuşu olmayan firmamı olur nasıl para kazanıcaklar martta uçuşlar başlıycak şuan için uok demişlerdir belki
Low cost olarak ilk hedef yurtiçi rekabet yurtdışı uçuşlar THY veya SunExpress ortaklığı bünyesinde ama tabi ki siz de haklı olabilirsiniz

A

ayten

Belki de şunu demek istemislerdir: Önce küçük gövdeli uçaklar, daha sonra büyük uçaklar. Tecrubesizleri ilk etapta yurtdışı için tercih etmeyeceğiz demek istemiş de olabilirler 🙏

Konuyu okuyanlar;