AJET Ajet Yer Operasyon Kontrol Sorumlusu Sınavı

• Konbuyu başlatan aviamns
  • Başlangıç tarihi
A

aviamns

HavaPersonel.Com
Geçtiğimiz günlerde ajet web sitesinde iki adet işi ilanı yayınlanmıştı biri Yer Operasyon Kontrol Sorumlusuydu. Geri dönüş alan, sınava giren ya da ajet süreci nasıl işliyor bilgisi olan var mı? Birde genel bir soru sormak istiyorum ajet çalışma şartları, ortamı, maaşları vs nedir? İlanda Yer İşletme Başkanlığımızda yazıyordu çalışma yeri tam olarak nere olacak?

T

takintili

HavaPersonel.Com
Geçtiğimiz günlerde ajet web sitesinde iki adet işi ilanı yayınlanmıştı biri Yer Operasyon Kontrol Sorumlusuydu. Geri dönüş alan, sınava giren ya da ajet süreci nasıl işliyor bilgisi olan var mı? Birde genel bir soru sormak istiyorum ajet çalışma şartları, ortamı, maaşları vs nedir? İlanda Yer İşletme Başkanlığımızda yazıyordu çalışma yeri tam olarak nere olacak?
Selam arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın. Ayrıca admin seninde bilgin vardır illaki. Yardımcı olursan iyi olur

G

Gndz

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, Yer İşletme Operasyon Sorumlusu sınavına bende girdim. 1 ay oldu fakat her hangi bir geri dönüş alamadım. Sınava girip geri dönüş alan var mı?

F

Fuj

HavaPersonel.Com
Merhaba ben de başvuru yaptım online sınava girdim ancak dönüş almadım.

S

SELOCAN

HavaPersonel.Com
bende girdim ama hala bir dönüş almadım

G

Gndz

HavaPersonel.Com
Olumsuz olarak geri dönüş aldım ben arkadaşlar. Sınavım gayet iyi geçmişti oysa ki.. Olumlu geri dönüş alan var mıdır?

S

SELOCAN

HavaPersonel.Com
bende dönüş almışım benimde gayet iyi geçmişti anlamadım

Konuyu okuyanlar;