AJET Ajet Yer Hizmetlerinde ve Havacılı Alanında tecrübeli iş ilanı Hk.

• Konbuyu başlatan AviationLight
  • Başlangıç tarihi
A

AviationLight

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, 30 kasımda online sınava girdim fakat sınav sonucum henüz gelmedi? Başvuru yapıp mülakata davet edilen oldu mu? ya da sınav sonucu gelen oldu mu ?

A

ankaralı06

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, 30 kasımda online sınava girdim fakat sınav sonucum henüz gelmedi? Başvuru yapıp mülakata davet edilen oldu mu? ya da sınav sonucu gelen oldu mu ?
Ben sınava girdim mülakatıda geçtim en son kurul mülakatına girdim sonucu bekliyorum

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar bir çok ilan açıldı bu şekilde hangisinden bahsettiğinizi detaylı yazınız.

Harekat, Yolcu Hizmetleri, Mühendis, İdari işler şeklinde..

A

AviationLight

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bir çok ilan açıldı bu şekilde hangisinden bahsettiğinizi detaylı yazınız.

Harekat, Yolcu Hizmetleri, Mühendis, İdari işler şeklinde..
YOLCU HİZMETLERİNDE VE HAVACILIK ALANINDA TECRÜBELİ ARDAKAŞLAR DİYE İLAN PAYLAŞILDI. O İKİSİNDEN BAHSEDİYORUM YUKARIDA DA BELİRTTİĞİM GİBİ

R

rikof

HavaPersonel.Com
Ben sınava girdim mülakatıda geçtim en son kurul mülakatına girdim sonucu bekliyorum
Merhaba,
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Size bir kaç soru sorabilir miyim?

Mülakatta neler sordular? Tam olarak süreç nasıl ilerledi? Son olarak online mi yoksa yüzyüze mi gerçekleşti?

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Ajet için kabin memuru alanında mülakata giren arkadaşım oradayken yer hizmetleri için de bilgi almak için sordu henüz dönüşlerin başlamadığını bilgisini vermişler o yüzden sakin olun burdan da bana dönüş oldu diyenlere aldırış etmeyin çünkü henüz kimseye dönüş olmadı yhm için konuşuyorum.

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Bende tıpkı sizin gibi ingilizce ve genel yetenek sınavına girdim ne sonucu hakkında bir dönüş oldu ne de mülakat daveti geldi. Şuan yer hizmetlerini tgs yürütüyor ne zaman ihtiyaç hasıl ederse bizlere o zaman dönüş olur diye düşünüyorum öncelik her zaman uçuş personellerinin olur

I

istanbul.34

HavaPersonel.Com
Merhaba,

Yolcu hizmetleri için iş teklifi alan var mı acaba ? @admin

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Size attıkları maili keşke adminin instagram hesabına atsanız da bizde Görsek tam olarak ne yazdıklarını

Y

Yaren

HavaPersonel.Com
Hangi istasyon

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar yolcu hizmetleri olarak dönüş alan ben henüz görmedim. Karıştırıyor olabilir arkadaşlar. Başka ilanlar da vardı tecrübeli idari işler olarak.

Yolcu hizmetleri için önümüzdeki günlerde dönüş yapılacağı bilgisi var.

N

name

HavaPersonel.Com
Bende tıpkı sizin gibi ingilizce ve genel yetenek sınavına girdim ne sonucu hakkında bir dönüş oldu ne de mülakat daveti geldi. Şuan yer hizmetlerini tgs yürütüyor ne zaman ihtiyaç hasıl ederse bizlere o zaman dönüş olur diye düşünüyorum öncelik her zaman uçuş personellerinin olur
Zaten yer hizmetlerini TGS vericek kaç kere dedim size az bir personel alicak oda denetleme ısrarla inanmıyorsun

N

name

HavaPersonel.Com
Onlarda başladı zaten LinkedIn'e takip etmiyormusunuz

E

Elif nacir

HavaPersonel.Com
Zaten yer hizmetlerini TGS vericek kaç kere dedim size az bir personel alicak oda denetleme ısrarla inanmıyorsun
O zaman hangi mantıkla yer hizmetleri için ilan açtılar ne alaka yani olan bize oldu dört aydır bekliyoruz resmen

Konuyu okuyanlar;