AviationLight
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, 30 kasımda online sınava girdim fakat sınav sonucum henüz gelmedi? Başvuru yapıp mülakata davet edilen oldu mu? ya da sınav sonucu gelen oldu mu ?
Ben sınava girdim mülakatıda geçtim en son kurul mülakatına girdim sonucu bekliyorumArkadaşlar merhaba, 30 kasımda online sınava girdim fakat sınav sonucum henüz gelmedi? Başvuru yapıp mülakata davet edilen oldu mu? ya da sınav sonucu gelen oldu mu ?
Ben sınava girdim mülakatıda geçtim en son kurul mülakatına girdim sonucu bekli
NE ZAMAN SINAV SONUCUNUZ GELDİ VE SİZİ MÜLAKATA ÇAĞIRDILAR ?Ben sınava girdim mülakatıda geçtim en son kurul mülakatına girdim sonucu bekliyorum
YOLCU HİZMETLERİNDE VE HAVACILIK ALANINDA TECRÜBELİ ARDAKAŞLAR DİYE İLAN PAYLAŞILDI. O İKİSİNDEN BAHSEDİYORUM YUKARIDA DA BELİRTTİĞİM GİBİArkadaşlar bir çok ilan açıldı bu şekilde hangisinden bahsettiğinizi detaylı yazınız.
Harekat, Yolcu Hizmetleri, Mühendis, İdari işler şeklinde..
Merhaba,Ben sınava girdim mülakatıda geçtim en son kurul mülakatına girdim sonucu bekliyorum
Ajet için kabin memuru alanında mülakata giren arkadaşım oradayken yer hizmetleri için de bilgi almak için sordu henüz dönüşlerin başlamadığını bilgisini vermişler o yüzden sakin olun burdan da bana dönüş oldu diyenlere aldırış etmeyin çünkü henüz kimseye dönüş olmadı yhm için konuşuyorum.Arkadaşlar merhaba, 30 kasımda online sınava girdim fakat sınav sonucum henüz gelmedi? Başvuru yapıp mülakata davet edilen oldu mu? ya da sınav sonucu gelen oldu mu ?
Bende tıpkı sizin gibi ingilizce ve genel yetenek sınavına girdim ne sonucu hakkında bir dönüş oldu ne de mülakat daveti geldi. Şuan yer hizmetlerini tgs yürütüyor ne zaman ihtiyaç hasıl ederse bizlere o zaman dönüş olur diye düşünüyorum öncelik her zaman uçuş personellerinin olurArkadaşlar merhaba, 30 kasımda online sınava girdim fakat sınav sonucum henüz gelmedi? Başvuru yapıp mülakata davet edilen oldu mu? ya da sınav sonucu gelen oldu mu ?
Ben sınava girdim mülakatıda geçtim en son kurul mülakatına girdim sonucu bekliyorum
Havacilikpersonelalimlari sayfasına atın admin ordan paylaşıyor geri dönüşleriHangi istasyon
SabihaHangi istasyon
size hangi alanda geri dönüş geldi ? yer hzimetleri ya da havacılık ilanından sınava girdikten sonra (genel yetenek ve ingilizce) kaç ay sonra döndülker ?Sabiha
Zaten yer hizmetlerini TGS vericek kaç kere dedim size az bir personel alicak oda denetleme ısrarla inanmıyorsunBende tıpkı sizin gibi ingilizce ve genel yetenek sınavına girdim ne sonucu hakkında bir dönüş oldu ne de mülakat daveti geldi. Şuan yer hizmetlerini tgs yürütüyor ne zaman ihtiyaç hasıl ederse bizlere o zaman dönüş olur diye düşünüyorum öncelik her zaman uçuş personellerinin olur
O zaman hangi mantıkla yer hizmetleri için ilan açtılar ne alaka yani olan bize oldu dört aydır bekliyoruz resmenZaten yer hizmetlerini TGS vericek kaç kere dedim size az bir personel alicak oda denetleme ısrarla inanmıyorsun