Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
uzun kol mevcut bide elbise kol boyu ile ayni mid uzunlukta kollu var ekipler genelde onu tercih ediyor ama eger dovme saklayacaksan elbiseyi giydiginde dikkat et

iki secenekte mevcut ekipler rahatlik acisindan genelde uzunu tercih etmiyor belki elbiseyi hic giymemen vs problem olabilir bi tek onun disinda yazin kisa kol zorunlulugu var mi bilmiyorum
Dirsek üst kısmındaki dövme acaba belli olur mu midi boyda

Dirsek üst kısmındaki dövme acaba belli olur mu midi boyda
uniforma olcusu verdin mi bilmiyorum ama vermeye giderken yarabandi ya da belli olmicak bi sekilde kapat sabitle mutlaka ordayken dene ve uzun kollu olanida dene uniformalar egitim biterken eline geciyo cunku ya ben acikcasi soyle dusunuyorum artik cok iyi saklama ve sabitleme yontemleri var ucusa giderken corrector ile kapatip sabitlersin en kotu

uniforma olcusu verdin mi bilmiyorum ama vermeye giderken yarabandi ya da belli olmicak bi sekilde kapat sabitle mutlaka ordayken dene ve uzun kollu olanida dene uniformalar egitim biterken eline geciyo cunku ya ben acikcasi soyle dusunuyorum artik cok iyi saklama ve sabitleme yontemleri var ucusa giderken corrector ile kapatip sabitlersin en kotu
Hayır henuz vermedim.Tüm seçenekleri alabiliyoruz değil mi uzun kol, midi ve elbise. Ölçüyü gidiyorsun ve orada alıp sana göre mi dikiyorlar? Yoksa atıyorum 36/38 gibi beden mi veriyorsunuz?
Ve corrector nedir tam olarak

Hayır henuz vermedim.Tüm seçenekleri alabiliyoruz değil mi uzun kol, midi ve elbise. Ölçüyü gidiyorsun ve orada alıp sana göre mi dikiyorlar? Yoksa atıyorum 36/38 gibi beden mi veriyorsunuz?
Ve corrector nedir tam olarak
evet evet zaten sonradan kendinde tedarik edebiliyorsun belli kaliplar var yine sana en uygun hâle getirmeye calisiyolar belli beden uzerinden onda bi sorun yok o kolay is egitim baslamadan veriliyo genelde valizlerle teslim aliyosun sonra biterken
kuzum simdi soyle tiktoktan ogrenmek icin video izle sonra heryerde satilan paletler var 4 renk onlardan alip kapat guzelce ustunu turuncu renkle kapatiyolar genelde sonra iyi kapaticiligi yuksek bi fondoten ile ustunden gecip pudrala ve sabitleyici sprey sik bulasmasin iyice sabitlendiginden emin ol dugunlerde gelinler falanda yapiyo ucusa giderken boyle bi yol izleyebilirsin aklima baska bisi gelmiyo

evet evet zaten sonradan kendinde tedarik edebiliyorsun belli kaliplar var yine sana en uygun hâle getirmeye calisiyolar belli beden uzerinden onda bi sorun yok o kolay is egitim baslamadan veriliyo genelde valizlerle teslim aliyosun sonra biterken
kuzum simdi soyle tiktoktan ogrenmek icin video izle sonra heryerde satilan paletler var 4 renk onlardan alip kapat guzelce ustunu turuncu renkle kapatiyolar genelde sonra iyi kapaticiligi yuksek bi fondoten ile ustunden gecip pudrala ve sabitleyici sprey sik bulasmasin iyice sabitlendiginden emin ol dugunlerde gelinler falanda yapiyo ucusa giderken boyle bi yol izleyebilirsin aklima baska bisi gelmiyo
Anladım acaba belirli bir marka var mı? Peki uniforma almak için gittiğinde de dövmeyi gizlemek gerekiyor mu sorun olur mu acaba

Anladım acaba belirli bir marka var mı? Peki uniforma almak için gittiğinde de dövmeyi gizlemek gerekiyor mu sorun olur mu acaba
Sen yinede riske atma derim yani soyle ki kozmetik magazalarinin hepsinde var kapatici paleti diye sorarsan yardimci olurlar uygun fiyatli bisey isini gorur zaten icinde yesil beyaz turuncu ve ten rengi oluyo ama mutlaka sabitle iyi ucuslarin olsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.