Admin iyi günler, acaba geçen yıl aralıkta olduğu gibi tecrübeli Kabin Memuru ilanı açarlar mı? Çünkü tecrubelilerde yaş sınırı farklı oluyor. Yeni kuruluş olduğu için tekrar ihtiyaç olabilir diye düşünüyorum umarım açılır. Bu işi dışarda yapıyorum çok sıkıldım dönmek istiyorum.
Merhaba, en geç sonbaharda 2026 sezonu için açılacaktır.

Genelde olumsuz değerlendirilmekle beraber ilacın ne zaman alındığı, reçete edilen ilaç alınıp alınmadığı veya ilacın kullanılıp kullanılmadığı gibi farklı faktörler var. İlgili kategoride bu tarz detayları belirtip yeni konu açarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Merhaba, benim nisan ayında yazılmış bir antidepresan ilacım var ama reçetesiz bile alınabilen düşük dozajlı bir ilaç ayrıca 2018den kalma ibs (irritable bağırsak sendromu) tanısı var bir sorun yaratır mı?

Merhaba, benim nisan ayında yazılmış bir antidepresan ilacım var ama reçetesiz bile alınabilen düşük dozajlı bir ilaç ayrıca 2018den kalma ibs (irritable bağırsak sendromu) tanısı var bir sorun yaratır mı?
Merhaba, büyük olasılıkla yakın zamanda aldığınız antidepresan ilacından dolayı olumsuz olur.

• Like
Tepkiler: selfcontroll

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.