zenars

Üye
15 Ara 2023
8
0
0
Merhabalar öncelikle iyi günler hayırlı forumlar
22 aralıkta mülakatım var ancak genel olarak fazla bilgiye hakim değilim

Mülakat aynı gün mü bitiyor ?(Adanada yaşıyorum 21 inde gidip dinlenip 22 sinde mülakatıma girip geri dönmeyi düşünüyorum)
Yani 22 sinde mülakatım bitince geri adanaya dönebilir miyim yoksa extra 1-2 gün kalmamız isteniyor mu uçak bileti alacağımda

Giderken yanımda götürmem gereken bir belge var mı ?

Mülakat ortalama 1-2 saat sürecektir. Giderken yanında götürmen gereken bir belge yok.

Tamamdır teşekkürler ona göre akşamına dönüş bileti aliyim cok vakit açmadan teşekkürler

Teşekkür ederim birsey daha soracaktım Adana havalimani Beden işçisi olarak yayınlanan ilan iskur da çıkmadı bende nasil basvurabilirim yazıyorum yazıyorum cikmiyor

iyi geceler arkadaşlar boy ve kilo bilgisinin olduğu belgeyi nereden alabilirim
İyi geceler eğer mülakata gideceksen bu belgeyi almana gerek yok kimse sormuyor herhangi bir evrağa gerek duymuyorlar sadece ilk girişte kimliğini birakıp danışma sana Tk kartı veriyor o kartla işin bitince kimliğini geri alıyorsun hepsi bu.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.