AJET Ajet tecrübesiz kabin memuru

• Konbuyu başlatan zenars
  • Başlangıç tarihi
Z

zenars

HavaPersonel.Com
Merhabalar öncelikle iyi günler hayırlı forumlar
22 aralıkta mülakatım var ancak genel olarak fazla bilgiye hakim değilim

Mülakat aynı gün mü bitiyor ?(Adanada yaşıyorum 21 inde gidip dinlenip 22 sinde mülakatıma girip geri dönmeyi düşünüyorum)
Yani 22 sinde mülakatım bitince geri adanaya dönebilir miyim yoksa extra 1-2 gün kalmamız isteniyor mu uçak bileti alacağımda

Giderken yanımda götürmem gereken bir belge var mı ?

E

egulr

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Mülakat ortalama 1-2 saat sürecektir. Giderken yanında götürmen gereken bir belge yok.

G

golgebeytullah

Bir günde bitiyor

Z

zenars

HavaPersonel.Com
Tamamdır teşekkürler ona göre akşamına dönüş bileti aliyim cok vakit açmadan teşekkürler

E

erdi-12345

HavaPersonel.Com
Hala başvurabiliyor muyuz acaba bu ilana?

E

erdi-12345

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim birsey daha soracaktım Adana havalimani Beden işçisi olarak yayınlanan ilan iskur da çıkmadı bende nasil basvurabilirim yazıyorum yazıyorum cikmiyor

A

Aliyasarrrr

Teşekkür ederim birsey daha soracaktım Adana havalimani Beden işçisi olarak yayınlanan ilan iskur da çıkmadı bende nasil basvurabilirim yazıyorum yazıyorum cikmiyor
dün adana havalimanı kapabilir gibi söylemler okudum belkide bu yüzden başvuru yapamıyorsunuzdur. (emin değilim)

M

murty

iyi geceler arkadaşlar boy ve kilo bilgisinin olduğu belgeyi nereden alabilirim

A

Aliyasarrrr

iyi geceler arkadaşlar boy ve kilo bilgisinin olduğu belgeyi nereden alabilirim
İyi geceler eğer mülakata gideceksen bu belgeyi almana gerek yok kimse sormuyor herhangi bir evrağa gerek duymuyorlar sadece ilk girişte kimliğini birakıp danışma sana Tk kartı veriyor o kartla işin bitince kimliğini geri alıyorsun hepsi bu.

M

murty

İyi geceler eğer mülakata gideceksen bu belgeyi almana gerek yok kimse sormuyor herhangi bir evrağa gerek duymuyorlar sadece ilk girişte kimliğini birakıp danışma sana Tk kartı veriyor o kartla işin bitince kimliğini geri alıyorsun hep

M

murty

peki mülakatta ne gibi sorular karşımıza çıkıyo ve nasıl cevaplanması isteniyor konu ile alakalı aydınlatır mısınız rica etsem müsait bir zamanınızda Gece gece vaktinizi almak istemem :)

E

ece41

HavaPersonel.Com
peki mülakatta ne gibi sorular karşımıza çıkıyo ve nasıl cevaplanması isteniyor konu ile alakalı aydınlatır mısınız rica etsem müsait bir zamanınızda Gece gece vaktinizi almak istemem :)
Bana mülakatta neden kabin memuru olmak istiyorsun kabin memurlarının görevleri nelerdir güçlü yanların nedir gibi sorular sorulmuştu nasıl cevaplanması isteniyor bilmiyorum ama bence samimi olmak ve bu işi gerçekten istediğinizi hissettirmek önemli

M

murty

Bana mülakatta neden kabin memuru olmak istiyorsun kabin memurlarının görevleri nelerdir güçlü yanların nedir gibi sorular sorulmuştu nasıl cevaplanması isteniyor bilmiyorum ama bence samimi olmak ve bu işi gerçekten istediğinizi hissettirmek önemli
sen nasıl cevaplar verdin

E

ece41

HavaPersonel.Com
sen nasıl cevaplar verdin
kabin memuru görevlerini söyledim yolcuları selamlar uçağın bölümlerini tanıtır gerekli olduğunda ilk yardım yapar vs. diğer sorular kişisel zaten kendinize göre cevap verebilirsiniz başarılar dilerim

M

murty

kabin memuru görevlerini söyledim yolcuları selamlar uçağın bölümlerini tanıtır gerekli olduğunda ilk yardım yapar vs. diğer sorular kişisel zaten kendinize göre cevap verebilirsiniz başarılar dilerim
çok teşekkür ederim

B

BeratS

Bana da sormuşlardı, ilk yardım’ı söylemeyi unutmuştum 😅 her aklıma geldiğinde kızıyorum kendime 🥲

Konuyu okuyanlar;