Erkek için alım olur mu Ajet'teAjet Tecrübesiz Kabin Memuru Sadece Kadın İlanı yayınladı. 5 Nisan 2024 tarihli ilana sadece kadın adaylar başvuru yapabilecekler.
Başvuru yapacak olan arkadaşlara başarılar.
Ekli dosyayı görüntüle 195
İLANA GİDEBİLMEK İÇİN;
Yakın zamanda olmaz gibi gözüküyor.Erkek için alım olur mu Ajet'te
Bu listedeki 3.sıradaki ilana başvurmuştum online sınava çağırdılar 16 mart ta girdim fakat olumlu yada olumsuz bir dönüş olmadı. Benim tarafımdan sınav çok çok iyi geçmişti. Yinede geçen süreden dolayı sonucun olumsuz olduğunu mu düşünmeliyim?Ajet Tecrübesiz Kabin Memuru Sadece Kadın İlanı yayınladı. 5 Nisan 2024 tarihli ilana sadece kadın adaylar başvuru yapabilecekler.
Başvuru yapacak olan arkadaşlara başarılar.
Ekli dosyayı görüntüle 195
İLANA GİDEBİLMEK İÇİN;
Selamlar bana da geldi ama girdim error verdi neden acaba? Kabin için mi geldi acaba yoksa diğer pozisyonlar ile ilgili mi bilemedimMerhaba,ajetten mesaj geldi değerlendirme süreciniz başlamıştır diye. Şirketin önceki kabin memuru ilanından farklı bi şekilde bu defa ingilizce sınavına ek genel yetenek sınavı ve kişilik envanteri testi var. Daha önce thy'de bu sınavlara girmiş birileri var mı? Stres oldum, tecrübeli arkadaşlar varsa yanıtları okumaktan çok memmun olurum,herkese iyi akşamlar![]()
Ben de aynı şekilde girmeye çalıştım bana da aynı uyarı verdi girenler bilgilendirebilir miSelamlar bana da geldi ama girdim error verdi neden acaba? Kabin için mi geldi acaba yoksa diğer pozisyonlar ile ilgili mi bilemedim
Kastı bence yarın deneyeceğim pc den girdim tgs sözleşme onay falan dediBen de aynı şekilde girmeye çalıştım bana da aynı uyarı verdi girenler bilgilendirebilir mi
Ben kabin için başvurmuştum,ajetteki profilinizden değerlendirmeler kısmına bakarak giderseniz daha iyi olur sanırımSelamlar bana da geldi ama girdim error verdi neden acaba? Kabin için mi geldi acaba yoksa diğer pozisyonlar ile ilgili mi bilemedim
İngilizce durumu çok mu akışkan olması gerek A2 yeterli mi acaba ?Erkek için alım olur mu Ajet'te
Online sınavda ingilizce kısmı eskiye nazaran biraz zor.B1 seviye olduğunu düşündüğüm listening sorularının yanında paragraf soruları da var. ama her durumda davet gelmişse gir. Ben 1 ay önce uyumluluk izleme pozisyonu için online sınava girdim kesin geçtiğimi düşünüyorum ama ne olumlu ne olumsuz bir cevap yok. Bu sayfada başlıkda açtım fakat bir benim başlığa yazan olmadıİngilizce durumu çok mu akışkan olması gerek A2 yeterli mi acaba ?
Ne sorwbilrilki yeni sonuçta merak ediyorum