AJET Ajet Tecrübesiz Kabin Memur Sadece Kadın

admin

Admin
Moderatör
Ajet Tecrübesiz Kabin Memuru Sadece Kadın İlanı yayınladı. 5 Nisan 2024 tarihli ilana sadece kadın adaylar başvuru yapabilecekler.

Başvuru yapacak olan arkadaşlara başarılar.

IMG 20240405 233450

İLANA GİDEBİLMEK İÇİN;

smn41

HavaPersonel.Com
Ajet Tecrübesiz Kabin Memuru Sadece Kadın İlanı yayınladı. 5 Nisan 2024 tarihli ilana sadece kadın adaylar başvuru yapabilecekler.

Başvuru yapacak olan arkadaşlara başarılar.

Ekli dosyayı görüntüle 195

İLANA GİDEBİLMEK İÇİN;

Bu listedeki 3.sıradaki ilana başvurmuştum online sınava çağırdılar 16 mart ta girdim fakat olumlu yada olumsuz bir dönüş olmadı. Benim tarafımdan sınav çok çok iyi geçmişti. Yinede geçen süreden dolayı sonucun olumsuz olduğunu mu düşünmeliyim?

Mikeoscar

HavaPersonel.Com
Kabin memuru olarak çalışanlarına, Ataşehir-Ümraniye personel servis güzergahı var mı bilen ya da duyan varsa cevaplayabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

saranur

HavaPersonel.Com
Merhaba,ajetten mesaj geldi değerlendirme süreciniz başlamıştır diye. Şirketin önceki kabin memuru ilanından farklı bi şekilde bu defa ingilizce sınavına ek genel yetenek sınavı ve kişilik envanteri testi var. Daha önce thy'de bu sınavlara girmiş birileri var mı? Stres oldum, tecrübeli arkadaşlar varsa yanıtları okumaktan çok memmun olurum,herkese iyi akşamlar👋🏼

Thegoodperson

HavaPersonel.Com
Merhaba,ajetten mesaj geldi değerlendirme süreciniz başlamıştır diye. Şirketin önceki kabin memuru ilanından farklı bi şekilde bu defa ingilizce sınavına ek genel yetenek sınavı ve kişilik envanteri testi var. Daha önce thy'de bu sınavlara girmiş birileri var mı? Stres oldum, tecrübeli arkadaşlar varsa yanıtları okumaktan çok memmun olurum,herkese iyi akşamlar👋🏼
Selamlar bana da geldi ama girdim error verdi neden acaba? Kabin için mi geldi acaba yoksa diğer pozisyonlar ile ilgili mi bilemedim

saranur

HavaPersonel.Com
Selamlar bana da geldi ama girdim error verdi neden acaba? Kabin için mi geldi acaba yoksa diğer pozisyonlar ile ilgili mi bilemedim
Ben kabin için başvurmuştum,ajetteki profilinizden değerlendirmeler kısmına bakarak giderseniz daha iyi olur sanırım

smn41

HavaPersonel.Com
İngilizce durumu çok mu akışkan olması gerek A2 yeterli mi acaba ?
Ne sorwbilrilki yeni sonuçta merak ediyorum
Online sınavda ingilizce kısmı eskiye nazaran biraz zor.B1 seviye olduğunu düşündüğüm listening sorularının yanında paragraf soruları da var. ama her durumda davet gelmişse gir. Ben 1 ay önce uyumluluk izleme pozisyonu için online sınava girdim kesin geçtiğimi düşünüyorum ama ne olumlu ne olumsuz bir cevap yok. Bu sayfada başlıkda açtım fakat bir benim başlığa yazan olmadı

Nefise

HavaPersonel.Com
Merhaba tekrardan giriş yapabildim online İngilizce sınavı var yarın gireceğim. Girenler bilgi verebilir mi?

Lili

HavaPersonel.Com
Merhaba
Sinava giren oldu mu acaba ? Her sınavda kaç tane soru var ve süre nedir

sunandsea

HavaPersonel.Com
Bilindiği üzere üç aşamadan oluşan bir değerlendirmeydi. İngilizce bence B1-B2 seviyesindeydi ve yapılabilirdi basit geldi bana sadece listeningde bi soruyu bi kaç kez dinledim adamın aksanından dolayı,soruları iyi anlayın ve basit düşünün yaparsınız. genel yetenek için basit diyemeyeceğim sayısal kısımda çok fazla vakit kaybettim(sözelciyim bu yüzden,sayısalı iyi olana çıtır çerez sorular) sonradan süremin azaldığının farkına vardım ve tablo kısmındaki soruları yapamadım sürem yetmedi diğer sözel-mantık sorularıda basit gibiydi rahat yaptım. kişilik envanteri testide zaten süresiz kamerasız bir şekilde oldu umarım genel yetenekteki yetiştiremediğim sorular için olumsuz olmaz

melekss

HavaPersonel.Com
sınavı şimdi tamamladım. ingilizce kısmı geçmiş yorumları göz önüne alınca gözümü korkutuyordu ama girince yapılabilir oldugunu fark ettim. bence her seviyeden soru vardı ne aşşırı kolay ne de aşırı zordu tamamen ortalama bi sınav olduğunu düşünüyorum. paragraflar cok uzun ya da cok zor degildi ideal paragraf sorularıydı diyebilirim beklediğimden kolaydı. kelimeye çok ağırlık vermemişler açıkçası daha ağır bekliyordum. listening kısmı bence şahaneydi hepsini kolaylıkla yaptım dikkatinizi verdiğiniz sürece gözden kaçacak sorular değildi. can alıcı ve asla beklemediğim kısım genel yetenek testiydi. zamanım asla yetmedi sozellerin hepsini ve grafiklerin tamamına yakınını doğru yaptığıma eminim. zaman çok azdı bence ve baştaki sayısal sorular çok zaman kaybettiriyor orda o kadar zaman kaybetmeseydim grafiğin de hepsini doğru yapardım gibi hissediyorum. en iyi olduğunuz alan neyse ondan başlayın ben sayısaldan başlayarak hata yaptım direkt sozelden başlayıp sayısala sonra bakmam gerekirdi. herkese başarılar diliyorum bol şans

Konuyu okuyanlar;