boeing

Üye
5 Ocak 2024
4
3
0
Merhaba,

60 gün oldu neredeyse daha bir tane olumlu olumsuz dönüş almadım. Evrak maili beklemekten ağaç oldum. Ben artık olumsuz da olsa bir cevap maili almak istiyorum. Olumlu olacaksa da süreç biraz daha sürecek minvalinde bir mail almak istiyorum. Daha ne kadar uzayacak bu şekilde. İnsanlar başka firmalara başvuramaz oldu buradan olumlu gelecek diye.

• Like
Tepkiler: mericisa ve ayten
Merhaba,

60 gün oldu neredeyse daha bir tane olumlu olumsuz dönüş almadım. Evrak maili beklemekten ağaç oldum. Ben artık olumsuz da olsa bir cevap maili almak istiyorum. Olumlu olacaksa da süreç biraz daha sürecek minvalinde bir mail almak istiyorum. Daha ne kadar uzayacak bu şekilde. İnsanlar başka firmalara başvuramaz oldu buradan olumlu gelecek diye.
Hepimiz aynı durumu yaşıyoruz. 48 gün kadar oldu benimde

• Like
Tepkiler: mericisa

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.