AJET AJET Tecrübeli İlanı Mülakat yeri

• Konbuyu başlatan oscargolf
  • Başlangıç tarihi
O

oscargolf

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,
Ben tecrübeli ilanından başvurdum.Aşamalar olumlu devam etti.Geçen hafta hala aktif uçucu olduğumuz için bizden mülakat tarihi seçmemizi istediler.Ben 17sini seçmiştim fakat hala mülakat yeri tarih ve saatiyle alakalı geri dönüş almadım.Kaldı 2 gün,sizler ne zaman dönüş aldınız?

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba arkadaşlar,
Ben tecrübeli ilanından başvurdum.Aşamalar olumlu devam etti.Geçen hafta hala aktif uçucu olduğumuz için bizden mülakat tarihi seçmemizi istediler.Ben 17sini seçmiştim fakat hala mülakat yeri tarih ve saatiyle alakalı geri dönüş almadım.Kaldı 2 gün,sizler ne zaman dönüş aldınız?

THY Teknoloji A.Ş. Küçükçamlıca Mah. Üçpınarlar Cad. No:104/1 Üsküdar 34696 - İSTANBUL / TÜRKİYE

Tecrübeli olan için sanırım ingilizce mülakatta genel olarak puanlama yapılıyormuş ve 70 alan geçebiliyormuş. Mülakat sonunda size kaç puan aldığınız söyleniyormuş.

O

oscargolf

HavaPersonel.Com
THY Teknoloji A.Ş. Küçükçamlıca Mah. Üçpınarlar Cad. No:104/1 Üsküdar 34696 - İSTANBUL / TÜRKİYE

Tecrübeli olan için sanırım ingilizce mülakatta genel olarak puanlama yapılıyormuş ve 70 alan geçebiliyormuş. Mülakat sonunda size kaç puan aldığınız söyleniyormuş.
Teşekkür ederim bilgi için fakat mülakat için tarih seçtirmelerine rağmen adrese davet sms i gelmedi.Gördüğüm kadarıyla adaylar mülakat yeri ve saatiyle alakalı bilgilendirme sms i alıyorlar.

admin

admin

Admin
Moderatör
Alıyorlar muhtemelen size de gelir. Gelmez ise seçtiğiniz gün verdiğim adreste hazır bulunun

G

golf

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,
Benimde durum aynı 17 sini seçmiştim mail bekliyorum.

N

novembersierra

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar,
bende aynı durum 17'sini seçtim ve 18'ine girdik hala bilgilendirme gelmedi, uçak biletimi aldım artık 17'si binada olacağım günlerimizi zaten müsaitliğimize göre seçtik bu yüzden başka seçenek kalmıyor. Ariyetten AJet'in bizi mağdur bırakacağına inanmıyorum.

O

oscargolf

HavaPersonel.Com
bende aynı durum 17'sini seçtim ve 18'ine girdik hala bilgilendirme gelmedi, uçak biletimi aldım artık 17'si binada olacağım günlerimizi zaten müsaitliğimize göre seçtik bu yüzden başka seçenek kalmıyor. Ariyetten AJet'in bizi mağdur bırakacağına inanmıyorum.
Merhaba,
Evet müsaitliğimize göre seçtik ve tarih bu kadar yaklaşmışken irtibata geçilmemesi tuhaf geldi.Şimdilik davet gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum bilet almadığım için ama siz gittiğinizde mağdur edilmeyeceğinize eminim.Her şey gönlünüzce olsun.✈️😊

N

novembersierra

HavaPersonel.Com
Merhaba,
Evet müsaitliğimize göre seçtik ve tarih bu kadar yaklaşmışken irtibata geçilmemesi tuhaf geldi.Şimdilik davet gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum bilet almadığım için ama siz gittiğinizde mağdur edilmeyeceğinize eminim.Her şey gönlünüzce olsun.✈️😊
Biletimi önceden aldığım için gitmemekten başka çare yok bilet de AJet’den zaten bu durumu belirttiğimde yardımcı olacaklarına inanıyorum herhangi negatif bir durumda. Size de başarılar diliyorum 🙌😊

M

mervee

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Biletimi önceden aldığım için gitmemekten başka çare yok bilet de AJet’den zaten bu durumu belirttiğimde yardımcı olacaklarına inanıyorum herhangi negatif bir durumda. Size de başarılar diliyorum 🙌😊
Merhaba şimdiden başarılar lütfen yarın gittiğinizde bir sıkıntı olup olmadığını yada mail gelmediğini onlarla paylaşabilir misiniz bu konuda ne yapmamız gerektiğini bende ona göre biletimi alacağım🙏🙏🙏 şimdiden çok teşekkür ediyorum

N

novembersierra

HavaPersonel.Com
Öncelikle teşekkür ederim. Dediğim gibi AJet mağdur etmez, ben bugün geldim binaya gittim anlattım mail gelicek dediler gelmese bile sabah 8’de burda olun dediler ve dün akşam mail geldi bilet alıp gelinebilir sorun yok, başarılar diliyorum 🙌🏼

D

DidierDrogba

HavaPersonel.Com
Yer hizmetlerinde temsilci bir firmada yetkili olarak çalıştım. Tecrübeli bir kabin memuru olmadığım halde başvuru yaptım. Mülakata çağrıldım. Özgeçmişimde belirtmiştim oysa ki tecrübelerimi. Sizce olumsuz sonuçlanır mı?

admin

admin

Admin
Moderatör
Yer hizmetlerinde temsilci bir firmada yetkili olarak çalıştım. Tecrübeli bir kabin memuru olmadığım halde başvuru yaptım. Mülakata çağrıldım. Özgeçmişimde belirtmiştim oysa ki tecrübelerimi. Sizce olumsuz sonuçlanır mı?
Önemli olan ingilizce bilgisi bazı arkadaşlar yanlış başvurmuşlar gittiklerince çaktırmayın diyerek mülakata almışlar..

C

captain.universee

HavaPersonel.Com
Önemli olan ingilizce bilgisi bazı arkadaşlar yanlış başvurmuşlar gittiklerince çaktırmayın diyerek mülakata almışlar..
Admincin merhabalar önemli bi sorum var bana ajetten böyle bi mail geldi
AJet tarafından mülakat sürecine dahil edildiniz. Lütfen size uygun gün ve saati seçerek mülakat planlamasını yapınız.

Randevunuzu 1.12.2023 Cuma 16:00 'akadar gerçekleştirebilirsiniz.

Lakin diğer zamanlarada mesela ayın 8 inede randevu boşluk yeri var illa ayın 1 ine kadar almam zorunlumu yoksa ileri tarihe alabilir miyim

M

mervee

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Admincin merhabalar önemli bi sorum var bana ajetten böyle bi mail geldi
AJet tarafından mülakat sürecine dahil edildiniz. Lütfen size uygun gün ve saati seçerek mülakat planlamasını yapınız.

Randevunuzu 1.12.2023 Cuma 16:00 'akadar gerçekleştirebilirsiniz.

Lakin diğer zamanlarada mesela ayın 8 inede randevu boşluk yeri var illa ayın 1 ine kadar almam zorunlumu yoksa ileri tarihe alabilir miyim
ayın 1 ine kadar seçimizi yapmanız gerekiyor. tarihe siz karar veriyorsunuz

Konuyu okuyanlar;