Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru Saw Base
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bilal2345

Üye
10 May 2024
10
3
0
Arkadaşlar merhabalar,

Mülakat daveti aldım sözlü ingilizcede sizlere yöneltilen sorular nelerdir bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Bu işi isteyen herkes için umarım hakkında hayırlısı olur.

Arkadaşlar merhabalar,

Mülakat daveti aldım sözlü ingilizcede sizlere yöneltilen sorular nelerdir bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Bana henüz gelmedi. Genel yetenekte çok zorlandım. Siz hepsini yaptınız mı zorlandınız mı . İngilizcede zorlanmadım mesela ben

Arkadaşlar merhabalar,

Tebrikler umarım olumlu geçer. Bir önceki mülakatımda "kendinizi tanıtın", "iş deneyimleriniz nelerdir, nerelerde çalıştınız" ve "ingilizceyi nasıl öğrendiniz" soruları sorulup mülakat bitirilmişti. Online testleri yaptığınızdan ne zaman sonra mülakat davet aldınız acaba cevaplarsanız sevinirim :)

• Like
Tepkiler: Oguzhan252525
Önce evrak belge yükleme aşaması yok mu? Hemen mülakat daveti mi geliyor sınavdan sonra:/

Arkadaşlar merhabalar,

Merhaba hangi tarihte açılan ilan için mükakat daveti aldınız acaba ?

Tebrikler umarım olumlu geçer. Bir önceki mülakatımda "kendinizi tanıtın", "iş deneyimleriniz nelerdir, nerelerde çalıştınız" ve "ingilizceyi nasıl öğrendiniz" soruları sorulup mülakat bitirilmişti. Online testleri yaptığınızdan ne zaman sonra mülakat davet aldınız acaba cevaplarsanız sevinir
Tebrikler umarım olumlu geçer. Bir önceki mülakatımda "kendinizi tanıtın", "iş deneyimleriniz nelerdir, nerelerde çalıştınız" ve "ingilizceyi nasıl öğrendiniz" soruları sorulup mülakat bitirilmişti. Online testleri yaptığınızdan ne zaman sonra mülakat davet aldınız acaba cevaplarsanız sevinirim
ben aslında esb base olan ilan için mülakat davetini aldım geçebilirsem mülakatları saw base için talepte bulunacağım saw base için açılan ilanda sadece İngilizce test ve genel yetenek için olan maili aldım

• Like
Tepkiler: tokito
ben aslında esb base olan ilan için mülakat davetini aldım geçebilirsem mülakatları saw base için talepte bulunacağım saw base için açılan ilanda sadece İngilizce test ve genel yetenek için olan maili aldım
Hayırlı olsun umarım bu base sorununa çözüm getirebilirler Ankara'da olup İstanbul'a taşınmak istemeyenlerle, İstanbul'da olup saw isteyenlere ek olarak yardımcı olsalar harika olurdu! Çünkü iki ilan ard arda açıldı ve biraz karıştı fikrimce.

• Like
Tepkiler: bilal2345

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.