AJET Ajet Sosyal Bilimler Mülakat Daveti Alan Var Mı

• Konbuyu başlatan Mustafa 34
  • Başlangıç tarihi
M

Mustafa 34

HavaPersonel.Com
Merhaba Ajet Sosyal Bilimler departmanında online sınavdan sonra mülakat linki alan var mı?

M

Mustafa 34

HavaPersonel.Com
Evet olabilir çok teşekkürler

A

AsDAS

HavaPersonel.Com
Sayısal bilimler ilanından grup mülakatı ardından dönüş sağlanan oldumu

J

Jdjdks

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sosyal bilimlerden hala kimse dönüş almadı değil mi ?

M

Mustafa 34

HavaPersonel.Com
T

takintili

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle umarı hepiniz olumlu bir geri dönüş alırsınız. Bende bu ilana başvurdum. Sınava katılacağım. Sizden ricam siz önde olduğunuz için süreci anlatırmısınız lütfen. Saygılar

M

Mustafa 34

HavaPersonel.Com
Sosyal bilimler için sınav linki geldi mi

Y

ygg

HavaPersonel.Com
Merhaba, sosyal bilimler ilanına 1 ay önce ilk yayınlandığında başvurdum ancak başvurumdan sonra herhangi bir geri dönüş alamadım. Takip ettiğim kadarıyla sanırım sınav maili alanlar olmuş, sayısal bilimler kısmında da grup mülakatı aşamasına geçilmiş. Ancak benim tarafıma başvurumun alındığına dair atılan mail haricinde başka bir geri dönüş olmadı. Yaklaşık 2 hafta önce insan kaynakları maillerine de bir mail ilettim ama durum yine aynı, bir geri dönüş yok. Süreci benimle aynı ilerleyenler var mı? Yalnızca sosyal bilimler kısmı için mi bu şekilde ilerliyor süreç?

M

Mustafa 34

HavaPersonel.Com
Sosyal bilimlerden sınav linki alan biri var mı

gunesdogan

gunesdogan

HavaPersonel.Com
Merhaba, sosyal bilimler ilanına 1 ay önce ilk yayınlandığında başvurdum ancak başvurumdan sonra herhangi bir geri dönüş alamadım. Takip ettiğim kadarıyla sanırım sınav maili alanlar olmuş, sayısal bilimler kısmında da grup mülakatı aşamasına geçilmiş. Ancak benim tarafıma başvurumun alındığına dair atılan mail haricinde başka bir geri dönüş olmadı. Yaklaşık 2 hafta önce insan kaynakları maillerine de bir mail ilettim ama durum yine aynı, bir geri dönüş yok. Süreci benimle aynı ilerleyenler var mı? Yalnızca sosyal bilimler kısmı için mi bu şekilde ilerliyor süreç?
Sosyal bilimlerden sınav linki alan biri var mı
Sosyal bilimlerde de sınav linki gönderildi ve link gönderilen adaylar sınavları bitirdi, dönüş bekliyorlar. Ön başvuruda elenmiş olabilirsiniz. Ya da belki de sonradan atacaklardır.

M

Mustafa 34

HavaPersonel.Com
Kusura bakmayın sınavların sonuçları açıklandı mı diyecektim , ben de online sınava girdim ama hala bir dönüş olmadı olumlu veya olumsuz

E

eetyh

HavaPersonel.Com
Kusura bakmayın sınavların sonuçları açıklandı mı diyecektim , ben de online sınava girdim ama hala bir dönüş olmadı olumlu veya olumsuz
Hala kimseninki açınlanmadı galiba ben her gün kontrol ediyorum kimse yazmıyor bana dönüş oldu diye

B

bumuhamet

HavaPersonel.Com
Hala kimseninki açınlanmadı galiba ben her gün kontrol ediyorum kimse yazmıyor bana dönüş oldu diye
evet bende uzun süredir bakıyorum sosyal bilimlerden olumlu ya da olumsuz dönüş alan olmamış. sayısal bilimlerden sadece olumsuz yanıt alanlar olmuş

E

eetyh

HavaPersonel.Com
evet bende uzun süredir bakıyorum sosyal bilimlerden olumlu ya da olumsuz dönüş alan olmamış. sayısal bilimlerden sadece olumsuz yanıt alanlar olmuş
Aa onlar da mı olumlu kimse yok, bu ajetin ik departmanı gerçekten çok yetersiz önceki ilanlar da hep bu şekildeydi olumlu olumsuz dönüş yapılmadan öylece unutulan bir sürü ilanı oldu

M

Mustafa 34

HavaPersonel.Com
Merhaba hala sınav sonuçlarıyla ilgili bir mail alan yok değil mi

B

bumuhamet

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar online sınavdan sonra olumlu ya da olumsuz geri dönüş alan var mı?

R

Ragnar3163

HavaPersonel.Com
Mayıs ayında yeni mezun iş ilanına başvurdum ancak hala geri dönüş yapılmadı. Sınav maili alıp geri dönüş alanlar var ama bana herhangi bir sınav maili gelmedi bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

Şimdiden teşekkürler

Konuyu okuyanlar;