M
Mustafa 34
HavaPersonel.Com
Merhaba Ajet Sosyal Bilimler departmanında online sınavdan sonra mülakat linki alan var mı?
Daha kimse almadıMerhaba Ajet Sosyal Bilimler departmanında online sınavdan sonra mülakat linki alan var mı?
Bence önce sayısal alacaklar sonra bizi çağıracaklarMerhaba Ajet Sosyal Bilimler departmanında online sınavdan sonra mülakat linki alan var mı?
Merhaba, sosyal bilimler ilanına 1 ay önce ilk yayınlandığında başvurdum ancak başvurumdan sonra herhangi bir geri dönüş alamadım. Takip ettiğim kadarıyla sanırım sınav maili alanlar olmuş, sayısal bilimler kısmında da grup mülakatı aşamasına geçilmiş. Ancak benim tarafıma başvurumun alındığına dair atılan mail haricinde başka bir geri dönüş olmadı. Yaklaşık 2 hafta önce insan kaynakları maillerine de bir mail ilettim ama durum yine aynı, bir geri dönüş yok. Süreci benimle aynı ilerleyenler var mı? Yalnızca sosyal bilimler kısmı için mi bu şekilde ilerliyor süreç?
Sosyal bilimlerde de sınav linki gönderildi ve link gönderilen adaylar sınavları bitirdi, dönüş bekliyorlar. Ön başvuruda elenmiş olabilirsiniz. Ya da belki de sonradan atacaklardır.Sosyal bilimlerden sınav linki alan biri var mı
Hala kimseninki açınlanmadı galiba ben her gün kontrol ediyorum kimse yazmıyor bana dönüş oldu diyeKusura bakmayın sınavların sonuçları açıklandı mı diyecektim , ben de online sınava girdim ama hala bir dönüş olmadı olumlu veya olumsuz
evet bende uzun süredir bakıyorum sosyal bilimlerden olumlu ya da olumsuz dönüş alan olmamış. sayısal bilimlerden sadece olumsuz yanıt alanlar olmuşHala kimseninki açınlanmadı galiba ben her gün kontrol ediyorum kimse yazmıyor bana dönüş oldu diye
Aa onlar da mı olumlu kimse yok, bu ajetin ik departmanı gerçekten çok yetersiz önceki ilanlar da hep bu şekildeydi olumlu olumsuz dönüş yapılmadan öylece unutulan bir sürü ilanı olduevet bende uzun süredir bakıyorum sosyal bilimlerden olumlu ya da olumsuz dönüş alan olmamış. sayısal bilimlerden sadece olumsuz yanıt alanlar olmuş
HayırMerhaba hala sınav sonuçlarıyla ilgili bir mail alan yok değil mi