T
tuğbakgn
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
arkadaşlar hafta sonu sınava girip de dönüş alan var mı?
yanlışlıkla buraya yazdım kusura bakmayınKonuyu doğru yere açarsanız onayımıza düşmez, otomatik olarak açılmış olur.
Bana bugün mülakat maili geldi dün de sınava girmiştimarkadaşlar hafta sonu sınava girip de dönüş alan var mı?
Ben aldımarkadaşlar hafta sonu sınava girip de dönüş alan var mı?
aynı şekilde ben de cumartesi girdim hâlâ mail gelmediBana mail gelmedi cumartesi gecesi girmiştim sanırım olumsuz oluyor o halde öyle mi?
Hayırlısı olsun yapacak bir şey yok o haldeaynı şekilde ben de cumartesi girdim hâlâ mail gelmedi
bana sınav biraz zor geldi açıkçası geçen sene daha kolaydıHayırlısı olsun yapacak bir şey yok o halde
Benimde iyi geçmişti halbuki ama neye göre nasıl değerlendiriyorlar bilmiyorum iştebana sınav biraz zor geldi açıkçası geçen sene daha kolaydı
Benim bu ilk sınav dı 8 9 yanlışım vardır diye hesapladım ingilizcedeGeçen sene daha kolaydı net
kesinlikleGeçen sene daha kolaydı net
Bana da mail gelmemişti ama mülakatlarım kısmından tekrar baktım orda olumluydu dönüş siteyi tekrar bi kontrol et istersenBana mail gelmedi cumartesi gecesi girmiştim sanırım olumsuz oluyor o halde öyle mi?
Baktim hiç bir şey yazmıyor sağlık olsun. TeşekkürlerBana da mail gelmemişti ama mülakatlarım kısmından tekrar baktım orda olumluydu dönüş siteyi tekrar bi kontrol et istersen
benim deBenim de geçen seneki mülakat tarihimden baska bisey yok((((
Ya bende mulakat yok diyor neden acaba dun girdim ben deBana da mail gelmemişti ama mülakatlarım kısmından tekrar baktım orda olumluydu dönüş siteyi tekrar bi kontrol et istersen
benim de öyle demek ki olumlu değil bilmiyorumYa bende mulakat yok diyor neden acaba dun girdim ben de
benim de öyle demek ki olumlu değil bilmiyorum