AJET Ajet Sayısal Bilimleri Başvuruları Gelmeyen Mailler Hk.

• Konbuyu başlatan furkille
  • Başlangıç tarihi
furkille

furkille

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba,
17 mayısta Ajet kariyerden sayısal yeni mezunlar için olan ilana başvuru yaptım. Koşulları sağlıyorum mühendislik öğrencisiyim , mayıs ayı sonuna mezun olacağım vs.
Gruplarda gördüğüm kadarıyla genel yetenek ve İngilizce sınavı için davet linki alan arkadaşlar olmuş. Fakat bana hala link gelmedi. Benden çok daha sonra aynı bölümlere başvuran çoğu kişi mail aldı ve süreçleri devam etmektedir.
Bu konuda ne yapabiliriz? Çoğu kişi mağdur olmakta.
***Mevcut başvuruyu silip, yeni başvuru yapmayı denedim eski başvuru tarihine atıyor.. Yeni hesap açılıp tekrar başvurulamıyor çünkü TC vs bilgiler aynı diyor.

Ü

Üye silindi 5158

Herkese merhaba,
17 mayısta Ajet kariyerden sayısal yeni mezunlar için olan ilana başvuru yaptım. Koşulları sağlıyorum mühendislik öğrencisiyim , mayıs ayı sonuna mezun olacağım vs.
Gruplarda gördüğüm kadarıyla genel yetenek ve İngilizce sınavı için davet linki alan arkadaşlar olmuş. Fakat bana hala link gelmedi. Benden çok daha sonra aynı bölümlere başvuran çoğu kişi mail aldı ve süreçleri devam etmektedir.
Bu konuda ne yapabiliriz? Çoğu kişi mağdur olmakta.
***Mevcut başvuruyu silip, yeni başvuru yapmayı denedim eski başvuru tarihine atıyor.. Yeni hesap açılıp tekrar başvurulamıyor çünkü TC vs bilgiler aynı diyor.
Hesap Kapatma
Hesap kapatma işlemini gerçekleştirmeniz durumunda, üyeliğiniz iptal edilecek ve özgeçmişiniz kalıcı olarak sistemden kaldırılacaktır. Bu durumda işverenler, özgeçmişinize ve yaptığınız başvurulara artık erişemeyeceklerdir.
Uyarı: Hesap kapatma işlemi, güvenlik gerekçesiyle, hesap kapatma emri verildikten sonra, 1 saat içerisinde yapılacaktır. Bu süre zarfında hesap kapatma işlemini iptal edebilirsiniz. Bu süre dolduktan sonra hesabınız silinecektir. Hesabınız silindikten sonra aynı e-posta adresiyle tekrar üye olabilirsiniz.

Hrpeak üzerinden hesabını silip tekrar başvurabilirsin.

U

ucakci

HavaPersonel.Com
Hesap Kapatma
Hesap kapatma işlemini gerçekleştirmeniz durumunda, üyeliğiniz iptal edilecek ve özgeçmişiniz kalıcı olarak sistemden kaldırılacaktır. Bu durumda işverenler, özgeçmişinize ve yaptığınız başvurulara artık erişemeyeceklerdir.
Uyarı: Hesap kapatma işlemi, güvenlik gerekçesiyle, hesap kapatma emri verildikten sonra, 1 saat içerisinde yapılacaktır. Bu süre zarfında hesap kapatma işlemini iptal edebilirsiniz. Bu süre dolduktan sonra hesabınız silinecektir. Hesabınız silindikten sonra aynı e-posta adresiyle tekrar üye olabilirsiniz.

Siz bunu uyguladınız ve sonrasında dönüş oldu mu?

furkille

furkille

HavaPersonel.Com
Hesap Kapatma

Bu şekilde yaptığında sorun çözüldü mü?

Ü

Üye silindi 5158

Siz bunu uyguladınız ve sonrasında dönüş oldu mu?
Yapmadım sadece böyle de bir yol var sıfır hesap kurma gibi, ajetin başka ilanına da başvurduğum için silmek istemiyorum aslında yoksa silip denerdim. Mail attım bekliyorum.

furkille

furkille

HavaPersonel.Com
Ben sildim ve yapacağım ya bu denenebilir bir yol gibi diğer türlü sonuç alınamayacak gibi, zaten hali hazırda uzun zamandır başvurumuz öylece duruyor. Sistemsel bir problem olmasaydı hallolurdu şimdiye kadar.

U

ucakci

HavaPersonel.Com
Ben sildim ve yapacağım ya bu denenebilir bir yol gibi diğer türlü sonuç alınamayacak gibi, zaten hali hazırda uzun zamandır başvurumuz öylece duruyor. Sistemsel bir problem olmasaydı hallolurdu şimdiye kadar.
Deneyince sonucu buraya da yazabilir misiniz?

Ü

Üye silindi 5158

az önce sınav maili geldi, mail atmıştım acaba ondan dolayı mı bilmiyorum.

furkille

furkille

HavaPersonel.Com
@spacesoldierz ben de hesabı silecektim tam ama senin bu mesajı görünce hesap silmeyi iptal ettim geri, hangi maile atmak gerekiyor?

furkille

furkille

HavaPersonel.Com
@spacesoldierz mail içeriğin nasıldı acava , buralara ben de atmıştım da , bir de senin metnin ile deneyeyim sende işe yaramış :D

Ü

Üye silindi 5158

İlana x tarihinde başvurdum. Sınav maili gelmedi. İlgili hususta yardımlarınız arz olunur.
@spacesoldierz mail içeriğin nasıldı acava , buralara ben de atmıştım da , bir de senin metnin ile deneyeyim sende işe yaramış :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
furkille

furkille

HavaPersonel.Com
Moderatör tarafında düzenlendi:
M

Mustafa 34

HavaPersonel.Com
31 Mayıs'ta sınava girdiniz sınav sonucu için dönüş sağlandı mı acaba sizinle

M

Mustafa 34

HavaPersonel.Com