E
Emirhan53
HavaPersonel.Com
Sayısal bilimlerde online sınav sonrası mülakata çağırılan varmı
evet mülakata çağırıldım benSize online genel yetenek ve ingilizce sınavı maili geldi mi sayısal bilimler için?
Ne zaman mülakatBen davet edildim
4 haziranı seçtimNe zaman mülakat
Mülakat hakkında bilgin varmı4 haziranı seçtim
Hiç bilgim yok nasıl olacak, nelere değinecekler ben de merak ediyorum.Mülakat hakkında bilgin varmı
Aynen ingilizce olur muhtemelen, ne mezunusun senHiç bilgim yok nasıl olacak, nelere değinecekler ben de merak ediyorum.
Yüksek lisansım uçak mühendisliğiAynen ingilizce olur muhtemelen, ne mezunusun sen
Ben inşaat mühendisiyim beni napacaklar acaba onuda bilmiyorumYüksek lisansım uçak mühendisliği
genel yetenek ve ingilizce sınavına çağrıldınız mı? yoksa direkt birim yöneticileriyle mülakat daveti mi aldınız?evet mülakata çağırıldım ben
Genel yetenek ve ingilizce sınavına 2 gün önce girdim bugün de mülakat maili geldigenel yetenek ve ingilizce sınavına çağrıldınız mı? yoksa direkt birim yöneticileritle mülakat daveti mi aldınız
llisansım benim de inşaatBen inşaat mühendisiyim beni napacaklar acaba onuda bilmiyorum
hocam ne zaman başvurmuştunuz?Genel yetenek ve ingilizce sınavına 2 gün önce girdim bugün de mülakat maili geldi
llisansım benim de inşaat
19.05hocam ne zaman başvurmuştunuz?
Bende mülakata çağırıldım fakat ne için başvuruda bulunduk bizler olumlu olursa hangi birimde çalışacağız ve şehir dışından mülakata katılım sağlayacak olan var mıevet mülakata çağırıldım ben
Bende bılmıyorum valla ne ıcın basvurdugumuzu ve olursa ne yapacağımızı ,dün istanbuldan rizeye geldim bugün mülakata cagırıldım şehir dışından geleceğim yani bendeBende mülakata çağırıldım fakat ne için başvuruda bulunduk bizler olumlu olursa hangi birimde çalışacağız ve şehir dışından mülakata katılım sağlayacak olan var mı
merhaba bana da sms geldiAjet mülkatına seslenenler ingilizce yüz yüze mülakat olacak değil mi pek ingilizceme güvenmiyorum. Sizde durum nedir