AJET Ajet Sayısal Bilimler Grup Mülakatı Sonucu Hk.

• Konbuyu başlatan koke21
  • Başlangıç tarihi
K

koke21

HavaPersonel.Com
Ajet sayısal bilimler ilanında grup mülakatı sonrası olumlu olumsuz geri dönüş alan oldu mu acaba

V

volkan56

HavaPersonel.Com
Sen sınava ne zaman girmiştin grup mülakatı daveti ne zaman gelmişti?

K

koke21

HavaPersonel.Com
29 mayısta sınava girdim 3 haziranda da mülakata girdim.

V

volkan56

HavaPersonel.Com
Hmmm ne sordular peki bu arada ben de 12 haziranda sınava girdim ama mülakat daveti henüz kimseye gelmedi sanırım

K

koke21

HavaPersonel.Com
örnek bir senaryo, senaryoya ait veriler grafikler ve özet bilgiler veriliyor. bu bilgiler ışığında grup arkadaşlarınızla birlikte mantıklı sonuçlar elde etmeniz ve içinizden birinin sunum yapması bekleniyor. bence sonuçtan çok bu süreç içerisinde arkadaşlarınızla iletişiminiz ve tavrınız daha önemli.

V

volkan56

HavaPersonel.Com
örnek bir senaryo, senaryoya ait veriler grafikler ve özet bilgiler veriliyor. bu bilgiler ışığında grup arkadaşlarınızla birlikte mantıklı sonuçlar elde etmeniz ve içinizden birinin sunum yapması bekleniyor. bence sonuçtan çok bu süreç içerisinde arkadaşlarınızla iletişiminiz ve tavrınız daha önemli.
Teşekkür ederim 🙏

U

ucakci

HavaPersonel.Com
4 Haziranda girip olumsuz gelen arkadaşım var, yine 4 haziranda girip dönüş almayan var. Ben 5 haziranda girdim henüz dönüş alamadım.

cnmalps

cnmalps

HavaPersonel.Com
4 Haziran'da girmiştim. Henüz bir dönüş almadım. Cevap alan var mı acaba? Çıkışta en geç 1 ay demişlerdi.

W

wante

HavaPersonel.Com
Olumsuz dönüş alan var mı?

U

ucakci

HavaPersonel.Com
Ben henüz dönüş almadım. Bekleyiş çok heyecan yaratıcı.
Başvurdunuz mu bilmiyorum ama şubatta başvurduğumuz Thy Takeoff Jr ilanının süreci hala bitmedi, 2-3 haftadır bunu beklemek çok koymadı açıkçası :)

W

wante

HavaPersonel.Com
Başvurdunuz mu bilmiyorum ama şubatta başvurduğumuz Thy Takeoff Jr ilanının süreci hala bitmedi, 2-3 haftadır bunu beklemek çok koymadı açıkçası :)
Devam mı ediyormuş? birkaç haftada yaşlandığımı hissettim.

H

havacıbiri

HavaPersonel.Com
sayısal bilimler grup mülakatlarına 3 4 haziranda girip olumsuz dönüş alanlar oldu fakat olumlu herhangi bir dönüş alan var mı merak ediyorum

N

NedStark

HavaPersonel.Com
Ben de 4 Haziran'da grup mülakatına girdim, benle aynı gün giren arkadaşım olumsuz dönüş aldı ancak bana herhangi bir dönüş olmadı. Fakat bugün ajetin kariyer sayfasındaki profilimde mülakatlar bölümüne tıkladım 5 Haziran günü için mülakat atanmış olarak gözüküyor. Olumsuz dönüş almayanlar siz de bir kontrol eder misiniz sizde de o sekmede başka bir mülakat atanmış olarak gözüküyor mu? Eğer mülakatta başarılı olanlara mail ya da telefondan dönüş yapmayıp sadece orda belirtildiyse gerçekten haksızlık. Umarım bir yanlışlık vardır.

Ü

Üye silindi 3941

Ben de 4 Haziran'da grup mülakatına girdim, benle aynı gün giren arkadaşım olumsuz dönüş aldı ancak bana herhangi bir dönüş olmadı. Fakat bugün ajetin kariyer sayfasındaki profilimde mülakatlar bölümüne tıkladım 5 Haziran günü için mülakat atanmış olarak gözüküyor. Olumsuz dönüş almayanlar siz de bir kontrol eder misiniz sizde de o sekmede başka bir mülakat atanmış olarak gözüküyor mu? Eğer mülakatta başarılı olanlara mail ya da telefondan dönüş yapmayıp sadece orda belirtildiyse gerçekten haksızlık. Umarım bir yanlışlık vardır.
Şimdi baktım.Ben 4 haziranda grup mülakatına girdim.4 Haziran için 2 mülakat atanmış bana.Sanırsam o gün girdiğimiz İngilizce ve grup mülakatı o.

N

NedStark

HavaPersonel.Com
Şimdi baktım.Ben 4 haziranda grup mülakatına girdim.4 Haziran için 2 mülakat atanmış bana.Sanırsam o gün girdiğimiz İngilizce ve grup mülakatı o.
Bende farklı gün olduğu için tereddüt ettim ama sende aynı gün ise demek ki sistem iki kere falan atamış olabilir yanlışlıkla. Neyse umarım yakın zamanda dönüş yaparlar o zaman.

T

tgrcskn

HavaPersonel.Com
online sınava 10 haziranda girdim ve hala olumlu veya olumsuz bir cevap grup mülakatı vs gelmedi bu durumu yaşayan var mı aranızda

Konuyu okuyanlar;