K
koke21
HavaPersonel.Com
Ajet sayısal bilimler ilanında grup mülakatı sonrası olumlu olumsuz geri dönüş alan oldu mu acaba
Teşekkür ederimörnek bir senaryo, senaryoya ait veriler grafikler ve özet bilgiler veriliyor. bu bilgiler ışığında grup arkadaşlarınızla birlikte mantıklı sonuçlar elde etmeniz ve içinizden birinin sunum yapması bekleniyor. bence sonuçtan çok bu süreç içerisinde arkadaşlarınızla iletişiminiz ve tavrınız daha önemli.
Aynı şekilde 4 Haziran'da girdim bende.Olumlu veya olumsuz dönüş almadım henüz.4 Haziranda girip olumsuz gelen arkadaşım var, yine 4 haziranda girip dönüş almayan var. Ben 5 haziranda girdim henüz dönüş alamadım.
3 ve 4 Haziranda girip olumsuz dönüş alan arkadaşlarım var. Sizde durum nedir?Olumsuz dönüş alan var mı?
Ben henüz dönüş almadım. Bekleyiş çok heyecan yaratıcı.3 ve 4 Haziranda girip olumsuz dönüş alan arkadaşlarım var. Sizde durum nedir?
Başvurdunuz mu bilmiyorum ama şubatta başvurduğumuz Thy Takeoff Jr ilanının süreci hala bitmedi, 2-3 haftadır bunu beklemek çok koymadı açıkçasıBen henüz dönüş almadım. Bekleyiş çok heyecan yaratıcı.
Devam mı ediyormuş? birkaç haftada yaşlandığımı hissettim.Başvurdunuz mu bilmiyorum ama şubatta başvurduğumuz Thy Takeoff Jr ilanının süreci hala bitmedi, 2-3 haftadır bunu beklemek çok koymadı açıkçası
Şimdi baktım.Ben 4 haziranda grup mülakatına girdim.4 Haziran için 2 mülakat atanmış bana.Sanırsam o gün girdiğimiz İngilizce ve grup mülakatı o.Ben de 4 Haziran'da grup mülakatına girdim, benle aynı gün giren arkadaşım olumsuz dönüş aldı ancak bana herhangi bir dönüş olmadı. Fakat bugün ajetin kariyer sayfasındaki profilimde mülakatlar bölümüne tıkladım 5 Haziran günü için mülakat atanmış olarak gözüküyor. Olumsuz dönüş almayanlar siz de bir kontrol eder misiniz sizde de o sekmede başka bir mülakat atanmış olarak gözüküyor mu? Eğer mülakatta başarılı olanlara mail ya da telefondan dönüş yapmayıp sadece orda belirtildiyse gerçekten haksızlık. Umarım bir yanlışlık vardır.
Bende farklı gün olduğu için tereddüt ettim ama sende aynı gün ise demek ki sistem iki kere falan atamış olabilir yanlışlıkla. Neyse umarım yakın zamanda dönüş yaparlar o zaman.Şimdi baktım.Ben 4 haziranda grup mülakatına girdim.4 Haziran için 2 mülakat atanmış bana.Sanırsam o gün girdiğimiz İngilizce ve grup mülakatı o.