koke21

Üye
22 Haz 2024
5
2
0
Ajet sayısal bilimler ilanında grup mülakatı sonrası olumlu olumsuz geri dönüş alan oldu mu acaba

• Like
Tepkiler: batuş14
örnek bir senaryo, senaryoya ait veriler grafikler ve özet bilgiler veriliyor. bu bilgiler ışığında grup arkadaşlarınızla birlikte mantıklı sonuçlar elde etmeniz ve içinizden birinin sunum yapması bekleniyor. bence sonuçtan çok bu süreç içerisinde arkadaşlarınızla iletişiminiz ve tavrınız daha önemli.

örnek bir senaryo, senaryoya ait veriler grafikler ve özet bilgiler veriliyor. bu bilgiler ışığında grup arkadaşlarınızla birlikte mantıklı sonuçlar elde etmeniz ve içinizden birinin sunum yapması bekleniyor. bence sonuçtan çok bu süreç içerisinde arkadaşlarınızla iletişiminiz ve tavrınız daha önemli.
Teşekkür ederim 🙏

4 Haziranda girip olumsuz gelen arkadaşım var, yine 4 haziranda girip dönüş almayan var. Ben 5 haziranda girdim henüz dönüş alamadım.

4 Haziran'da girmiştim. Henüz bir dönüş almadım. Cevap alan var mı acaba? Çıkışta en geç 1 ay demişlerdi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.