AJET Ajet Sayısal Bi̇li̇mler Mai̇l Gelmedi̇

furkille

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba,
17 mayısta Ajet kariyerden sayısal yeni mezunlar için olan ilana başvuru yaptım. Koşulları sağlıyorum mühendislik öğrencisiyim , mayıs ayı sonuna mezun olacağım vs.
Gruplarda gördüğüm kadarıyla genel yetenek ve İngilizce sınavı için davet linki alan arkadaşlar olmuş. Fakat bana hala link gelmedi. Sormak istediğim iki şey var.
***Benzer durumda olan arkadaşlar var mı? merak ediyorum.
***İlan hala aktif bildiğiniz gibi, eski başvurumu silerek yeni başvuru yapmalı mıyım?

Yardımcı olursanız çok sevinirim..

timeisdancing

HavaPersonel.Com
merhaba, ben 21 mayısta başvurdum 27 mayısta ise genel yetenek, ingilizce ve kişilik envanteri için link geldi. bence tekrar denemenizde fayda var. ulaşılabilecek bir mail bulursanız buraya yazmanızı rica edeceğim çünkü genel yetenek sırasında sistemsel sıkıntılar yaşadım bu yüzden sınava odaklanamadım, sistem beni atıp durdu ve ulaşabileceğim bir mail vs. bulamıyorum

furkille

HavaPersonel.Com
merhaba, ben 21 mayısta başvurdum 27 mayısta ise genel yetenek, ingilizce ve kişilik envanteri için link geldi. bence tekrar denemenizde fayda var. ulaşılabilecek bir mail bulursanız buraya yazmanızı rica edeceğim çünkü genel yetenek sırasında sistemsel sıkıntılar yaşadım bu yüzden sınava odaklanamadım, sistem beni atıp durdu ve ulaşabileceğim bir mail vs. bulamıyorum
Açıkçası eski başvuruyu silip yeniden başvuru atacağım gibi çünkü sistemsel bir sorun oldu ve sanki link gelmiyor gibi .. ayrıca ulaşacak mail ben de bulamadım

Mustafa 34

HavaPersonel.Com
Bana da hala bir geri dönüş olmadı 17 Mayıs'ta sosyal bilimlere başvuru yapmıştım.

czcz

HavaPersonel.Com
Merhaba 17 Mayıs'ta sayısal bilimlere başvuru yapmıştım, geri dönüş olmadı

sude777

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba,
17 mayısta Ajet kariyerden sayısal yeni mezunlar için olan ilana başvuru yaptım. Koşulları sağlıyorum mühendislik öğrencisiyim , mayıs ayı sonuna mezun olacağım vs.
Gruplarda gördüğüm kadarıyla genel yetenek ve İngilizce sınavı için davet linki alan arkadaşlar olmuş. Fakat bana hala link gelmedi. Sormak istediğim iki şey var.
***İlan hala aktif bildiğiniz gibi, eski başvurumu silerek yeni başvuru yapmalı mıyım?

Merhaba bana da mail gelmedi tekrardan başvurdunuz mu başvurunuzu silip bir gelişme var mı

ennuyeuxbee

HavaPersonel.Com
Siz sayısal bilimlere mi başvuru yapmıştınız? Ben 18 mayısta sayısal bilimler ilanına başvurmuştum ancak hala mail gelmedi.

furkille

HavaPersonel.Com
Çok garip , ulaşabileceğimiz bir mail adresi var mı?

ennuyeuxbee

HavaPersonel.Com
Admin başka bir başlıkta bu mailleri paylaşmış ama maillere geri dönüş alamadıklarını söyleyenler var. Yine de şansımızı deneyebiliriz hala mail almayanlar olarak.

Ajet İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri aşağıdaki gibidir. Kariyer ekibine aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Mail iletişim adresi: AJETHR@AJET.COM

Telefon iletişim adresi: 0312 590 19 07

Bir başka mail: kabinoperasyon@ajet.com

Diğer mail : hr@ajet.com

Ü

Üye silindi 5158

yarın da gelmezse silip yeniden başvuracağım, başka arkadaşlara gelmiş, benden daha sonra başvurmalarına rağmen

ennuyeuxbee

HavaPersonel.Com
yarın da gelmezse silip yeniden başvuracağım, başka arkadaşlara gelmiş, benden daha sonra başvurmalarına rağmen
Ben 18 mayısta başvurdum ve bugün başvurumu sildim tekrar başvurdum sistemde oluşturduğum cv ile ama yine de 18 mayısta başvurmuşum gibi görünüyor. Yarını bekleyeceğim mail gelmezse aynı şekilde tekrardan başvuracağım neye yarayacak bilmiyorum ama

timeisdancing

HavaPersonel.Com
arkadaşlar merhaba, ben 21 mayısta başvurup 28inde sınavı çözdüm ve mülakat daveti aldım istanbul thy teknoloji ofisine. bence başvurunuzu silip tekrardan deneyin, olmuyorsa da iletişime geçmeye çalışın

sude777

HavaPersonel.Com
evet ben de sildim tekrar başvurdum. eski başvuru tarihim gözüküyor. Benden sonra başvuru yapan arkadaşlarıma sınav linki ulaşmıştı. başvuruyu tekrarlamanın da bir anlamı yok galiba

furkille

HavaPersonel.Com
Ben 18 mayısta başvurdum ve bugün başvurumu sildim tekrar başvurdum sistemde oluşturduğum cv ile ama yine de 18 mayısta başvurmuşum gibi görünüyor. Yarını bekleyeceğim mail gelmezse aynı şekilde tekrardan başvuracağım neye yarayacak bilmiyorum ama
Aynısını yaptım, aynı durumu yaşadım

ucakci

HavaPersonel.Com
İlan ilk açıldığında başvurdum, hala dönüş yok. 2 gün önce başvuran 3 arkadaşıma dün sınav geldi garip gerçekten.

ahmetcelik08

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba,

Merhaba banada mail gelmedi bazı kişiler ingilizceyide geçip mülakata çağrılmış

furkille

HavaPersonel.Com
İlk başvuru yapanlarda sistemsel bir sorun olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kişinin aynı sorunu yaşaması hiç de mantıklı değil. Ulaşmamız ve bu konuda destek almamız gerekiyor.
@admin bizim ne yapmamızı önerirsin? Çok sinir bozucu bir durum.

Konuyu okuyanlar;