Pozisyon veya İlan Adı
AJET Saw
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Peki maaşlardan falan bashettilermi aşşağı yukarı ne ücret talep ettiler size ?
Merhaba size İngilizcede neler sordular
merhaba kusura bakmayın çok giremiyorum maaş vs hiç konuşulmadı zaten ben de kurul sonucu bekliyorum.
İngilizce mülakatna çağırdıklarında kapıyı çaldım oturabilir miyim dedim oturdum hanımefendi vardı işi tam bitmemişti bilgisayarda biraz meşguldü kusura bakmayın biraz işim vardı dedi sanırım benim CVmi de görerek burada çalışırken güneşi göremiyoruz bazen gibi bir konu açtı tam hatırlamıyorum ben de oradan konuşmaya maalesef benim işim de öyle bir de vardiyalı çalışıyoruz D vitaminini ve güneş ışıklarını özlüyorum dedim bu arada aslında ben de terminalde çalışıyorum dedim sizin de bildiğiniz gibi vardiyalı ve kapalı alandayım dedim oradan konu biraz ilerledi ben işimi anlattım nasıl yolcular geliyor neler yapıyorsun nasıl geçiyor bir gününde de, ben de özet bir şekilde yaptığım işi anlatmaya çalıştım

aslında burayı da eklemek istiyorum kurul mülakatı için orada daha canlı istekli şirketi tanıyıp bilmek bilgili ve aynı zamanda kendini biraz ön plana çıkarmalı galiba tabi onun dengesini iyi kurmak lazım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.