Pozisyon veya İlan Adı
Ajet kabin memuru saw base
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

helindsd

Üye
14 Ocak 2025
41
25
35
Merhaba arkadaşlar daha demin mülakata davet edildim. Daha önce mülakata giren arkadaşlardan tavsiye verecek var mı acaba?

öncelikle tebrik ederim umarım her şey gönlünüzce olur bundan sonra da. mülakat tarihleri de belli mi acaba siz mi seçiyorsunuz ne zamana vermişler?

öncelikle tebrik ederim umarım her şey gönlünüzce olur bundan sonra da. mülakat tarihleri de belli mi acaba siz mi seçiyorsunuz ne zamana vermişler?
Tesekkur ediyorum hepimizin umarim gonlunce olur her sey. Birkac tarih s3cenegi veriyor siz seciyorsunuz ama benim secmek istedigim tarih hemen doldu ben de baska sectim mecbur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.