AJET Ajet Sağlıktan Elenen Var Mı? Varsa Sebebi Nedir?

• Konbuyu başlatan Snowpiece
  • Başlangıç tarihi
S

Snowpiece

HavaPersonel.Com
Ajet sağlıktan elenen var mı? Varsa sebebi nedir?

hostesbirisii

hostesbirisii

HavaPersonel.Com
Ben elendim. Geçirdiğim operasyon sonrasında platin takılmıştı.

C

Cabincrewadmire

HavaPersonel.Com
ben de elendim. kan değerlerim düşük çıktıgı için.

C

Cabincrewadmire

HavaPersonel.Com
aslında sağlık sertifikamı da aldım ama kurula bırakıp elediler.

S

Skylover

HavaPersonel.Com
aslında sağlık sertifikamı da aldım ama kurula bırakıp elediler.
Saglik sertifikasini daha sonra kullanabiliyor muyuz mesela farklı bir havayolu mülakatı geçtikten sonra falan yoksa her seferinde yeniden mi muayene olmamız gerekiyor?

S

Snowpiece

HavaPersonel.Com
Saglik sertifikasini daha sonra kullanabiliyor muyuz mesela farklı bir havayolu mülakatı geçtikten sonra falan yoksa her seferinde yeniden mi muayene olmamız gerekiyor?
Sağlık raporunun son 1 ay içinde alınmış olması gerekiyor. Rapor tarihi mülakata tarihlerini kapsayacaksa kabul olur. 1 ayı geçerse yeniden almak gerekecek

N

Nurr

HavaPersonel.Com
ben de elendim. kan değerlerim düşük çıktıgı için.
Neler düşük çıkmıştı peki ve bu kadar küçük sebebelerden elenmek çok saçma bence sonuçta eğitim süresi içinde de takviyeler ile yükseltilebilir .

S

Snowpiece

HavaPersonel.Com
Bende kolestrol yüksek çıktı ama uçuş elverişli raporumu aldım. Diyet yapılacak dendi

B

burcak

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar herkese sebebini söylemiyorlar neden elendiğiyle alakalı bu arada. Yani hersey dr unuza bağlı o an

N

Nurr

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar benim e nabızım da bel ağrısı ve sadece mr çekinmek için skolyoz ön tanısı var ama mr çekinmedim herhangi bir sonuçum yok sizce sağlıkta bir sıkıntı olur mu

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaşlar benim e nabızım da bel ağrısı ve sadece mr çekinmek için skolyoz ön tanısı var ama mr çekinmedim herhangi bir sonuçum yok sizce sağlıkta bir sıkıntı olur mu
Sizden mr isteyebilirler.

Y

Yasemin35

HavaPersonel.Com
Sağlık raporlarımı çıkardım hastane doktoru bir değerde şüphelendi ve kurul doktorunu aradı. Kurul doktoruda alt batım tomografi istedi sag böbrekte 3.5 mm taş çıktı boyutu çok küçük diye operasyonluk bir durumu yok . Üroloji uzmanıda tekrardan uçuşa elverişlidir diye not düştü raporuma fakat kısıtlama aldım sizce evrakları kurula teslim ederken bir sıkıntı olur mu?

B

burcak

HavaPersonel.Com
Sağlık raporlarımı çıkardım hastane doktoru bir değerde şüphelendi ve kurul doktorunu aradı. Kurul doktoruda alt batım tomografi istedi sag böbrekte 3.5 mm taş çıktı boyutu çok küçük diye operasyonluk bir durumu yok . Üroloji uzmanıda tekrardan uçuşa elverişlidir diye not düştü raporuma fakat kısıtlama aldım sizce evrakları kurula teslim ederken bir sıkıntı olur mu?
Evet

B

burcak

HavaPersonel.Com
Zaten iş teklifi yaptıkları belgelerde var böbrek taşı eleyiciliği. Bi okuyun tekrar ama geçerede bilirler bence. Ne olacagı belli olmuyor açıkcası

Y

Yasemin35

HavaPersonel.Com
Şu an kısıtlamam var zaten taş düşene kadar her sene kontrole gitmem gerek. Bunu kurul doktoruda biliyor sanırsam çünkü hastane doktoru durumu kurul doktoruna söylemiş ne gibi bir sıkıntı olur sizce şu an tamamen şirket insiyatifine kalmış durumdayım ve korkuyorum

Y

Yasemin35

HavaPersonel.Com
Zaten iş teklifi yaptıkları belgelerde var böbrek taşı eleyiciliği. Bi okuyun tekrar ama geçerede bilirler bence. Ne olacagı belli olmuyor açıkcası
Taşın boyutu çok küçük dediler hastanede bu ameliyatlık ya da kırdırmalık bir boyutta degil dediler üroloji uzmanıda not düştü uçuşa engel değildir diye fakat korkuyorum, kısıtlama kısmında böbrek için ayrı bir kısaltma kodları var sanırsam hastalık isimlerini öyle yazıyorlardı bende kullanılan kod böbrek tanılarında kullanılan kod değildi. Kanla ilgili bir durummuş, tomografi çekilmeden önce benim idrar tahlili tertemiz çıkmıştı sadece 0.1 mm yanlış hatırlamıyorsam kan çıkmıştı bunu görünce hastane doktoru kurul doktorunu aradı, kurul doktoruda alt batım tomografi istemişti

Konuyu okuyanlar;