S
Snowpiece
HavaPersonel.Com
Ajet sağlıktan elenen var mı? Varsa sebebi nedir?
bu çok ilginç bilgim yok ama değerler yükselir ya bir iğne yada ilaçla, acaba spesifik olarak dikkat ettikleri bir şey grup olabilir mi?ben de elendim. kan değerlerim düşük çıktıgı için.
Saglik sertifikasini daha sonra kullanabiliyor muyuz mesela farklı bir havayolu mülakatı geçtikten sonra falan yoksa her seferinde yeniden mi muayene olmamız gerekiyor?aslında sağlık sertifikamı da aldım ama kurula bırakıp elediler.
Sağlık raporunun son 1 ay içinde alınmış olması gerekiyor. Rapor tarihi mülakata tarihlerini kapsayacaksa kabul olur. 1 ayı geçerse yeniden almak gerekecekSaglik sertifikasini daha sonra kullanabiliyor muyuz mesela farklı bir havayolu mülakatı geçtikten sonra falan yoksa her seferinde yeniden mi muayene olmamız gerekiyor?
Neler düşük çıkmıştı peki ve bu kadar küçük sebebelerden elenmek çok saçma bence sonuçta eğitim süresi içinde de takviyeler ile yükseltilebilir .ben de elendim. kan değerlerim düşük çıktıgı için.
Sizden mr isteyebilirler.Arkadaşlar benim e nabızım da bel ağrısı ve sadece mr çekinmek için skolyoz ön tanısı var ama mr çekinmedim herhangi bir sonuçum yok sizce sağlıkta bir sıkıntı olur mu
Merhaba bir şey sorcam senden değerin yüksek çıktığı için ek tetkik istendi miBende kolestrol yüksek çıktı ama uçuş elverişli raporumu aldım. Diyet yapılacak dendi
Hayır istemedilerMerhaba bir şey sorcam senden değerin yüksek çıktığı için ek tetkik istendi mi
Hangi dr a denk geldiniz?Bende kolestrol yüksek çıktı ama uçuş elverişli raporumu aldım. Diyet yapılacak dendi
EvetSağlık raporlarımı çıkardım hastane doktoru bir değerde şüphelendi ve kurul doktorunu aradı. Kurul doktoruda alt batım tomografi istedi sag böbrekte 3.5 mm taş çıktı boyutu çok küçük diye operasyonluk bir durumu yok . Üroloji uzmanıda tekrardan uçuşa elverişlidir diye not düştü raporuma fakat kısıtlama aldım sizce evrakları kurula teslim ederken bir sıkıntı olur mu?
Zaten iş teklifi yaptıkları belgelerde var böbrek taşı eleyiciliği. Bi okuyun tekrar ama geçerede bilirler bence. Ne olacagı belli olmuyor açıkcasıSağlık raporlarımı çıkardım hastane doktoru bir değerde şüphelendi ve kurul doktorunu aradı. Kurul doktoruda alt batım tomografi istedi sag böbrekte 3.5 mm taş çıktı boyutu çok küçük diye operasyonluk bir durumu yok . Üroloji uzmanıda tekrardan uçuşa elverişlidir diye not düştü raporuma fakat kısıtlama aldım sizce evrakları kurula teslim ederken bir sıkıntı olur mu?
Taşın boyutu çok küçük dediler hastanede bu ameliyatlık ya da kırdırmalık bir boyutta degil dediler üroloji uzmanıda not düştü uçuşa engel değildir diye fakat korkuyorum, kısıtlama kısmında böbrek için ayrı bir kısaltma kodları var sanırsam hastalık isimlerini öyle yazıyorlardı bende kullanılan kod böbrek tanılarında kullanılan kod değildi. Kanla ilgili bir durummuş, tomografi çekilmeden önce benim idrar tahlili tertemiz çıkmıştı sadece 0.1 mm yanlış hatırlamıyorsam kan çıkmıştı bunu görünce hastane doktoru kurul doktorunu aradı, kurul doktoruda alt batım tomografi istemiştiZaten iş teklifi yaptıkları belgelerde var böbrek taşı eleyiciliği. Bi okuyun tekrar ama geçerede bilirler bence. Ne olacagı belli olmuyor açıkcası