AJET Ajet Sağlıktan Elenen Var Mı? Varsa Sebebi Nedir?

Snowpiece

HavaPersonel.Com
Ajet sağlıktan elenen var mı? Varsa sebebi nedir?
Nöroloji girişim var ama hastalık, ilaç kullanımı vs yok. Sizce sağlıktan geçer miyim? Var mı böyle durum yaşayan

melissaa

HavaPersonel.Com
Anladım sorunca mail geldi sandım bende sonuç bekliyorum ondan bence bir sorun olmaz dediğiniz şeyden tabi yinede bilen birine sormanız iyi olur bol şans diliyorum

melissaa

HavaPersonel.Com
evet oluyor e nabıza giriyor tüm detaylara bakıyor en zor kısmı da Dr ile görüşme zaten
Ufak şeyleri sorun ediyorlar mı mesela senin bir değerin yüksek çıkmış tetkik yapılmış falan öyle yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam tetkik yapılmasına takılıyorlar mı güleryüzlüler mi

Snowpiece

HavaPersonel.Com
e nabızımda çok gezdi taa 2016-2017 yıllarında kullandığım ilaçlara takıldı (antibiyotik) tüm hastane geçmişime baktı tüm tahlillerimi inceledi yaklaşık yarım saat ayırdı e nabıza. Kesinlikle güler yüz arama çok ciddiler. En ince detaya bile bakıyorlar ama ben her şeyin açıklamasını yaptım.

melissaa

HavaPersonel.Com
e nabızımda çok gezdi taa 2016-2017 yıllarında kullandığım ilaçlara takıldı (antibiyotik) tüm hastane geçmişime baktı tüm tahlillerimi inceledi yaklaşık yarım saat ayırdı e nabıza. Kesinlikle güler yüz arama çok ciddiler. En ince detaya bile bakıyorlar ama ben her şeyin açıklamasını yaptım.
Benden de ek tetkik istendi ondan sordum senin ek tetkike takıldılar mı ayrıca antibiyotikten ne olurmuş onu anlayamadım

Konuyu okuyanlar;