Hayır belli olmadı 17 Mayıs akşam üstü grubundaydımMülakat sonucunuz belli oldu mu acaba
Teşekkür ederimAnladım sorunca mail geldi sandım bende sonuç bekliyorum ondan bence bir sorun olmaz dediğiniz şeyden tabi yinede bilen birine sormanız iyi olur bol şans diliyorum
13 mayıs öğlendeyim ben de evrak teslim edicez. Teslim etme kısmında dr la görüşme oluyor mu. Evrakları bırakıp cıkıyor muyuz?Hayır belli olmadı 17 Mayıs akşam üstü grubundaydım
Dr la görüşme oluyor mu? Evrakları bırakıp çıkıyor muyuz?platinden kaldım![]()
evet oluyor e nabıza giriyor tüm detaylara bakıyor en zor kısmı da Dr ile görüşme zatenDr la görüşme oluyor mu? Evrakları bırakıp çıkıyor muyuz?
Ufak şeyleri sorun ediyorlar mı mesela senin bir değerin yüksek çıkmış tetkik yapılmış falan öyle yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam tetkik yapılmasına takılıyorlar mı güleryüzlüler mievet oluyor e nabıza giriyor tüm detaylara bakıyor en zor kısmı da Dr ile görüşme zaten
Ufak şeyleri sorun ediyorlar mı mesela senin bir değerin yüksek çıkmış tetkik yapılmış falan öyle yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam tetkik yapılmasına takılıyorlar mı güleryüzlüler m
Benden de ek tetkik istendi ondan sordum senin ek tetkike takıldılar mı ayrıca antibiyotikten ne olurmuş onu anlayamadıme nabızımda çok gezdi taa 2016-2017 yıllarında kullandığım ilaçlara takıldı (antibiyotik) tüm hastane geçmişime baktı tüm tahlillerimi inceledi yaklaşık yarım saat ayırdı e nabıza. Kesinlikle güler yüz arama çok ciddiler. En ince detaya bile bakıyorlar ama ben her şeyin açıklamasını yaptım.
Hiçbir fikrim yok inan. Ame benden ek tetkik istenmedi onayım hemen verildi. Hakkında hayırlısıBenden de ek tetkik istendi ondan sordum senin ek tetkike takıldılar mı ayrıca antibiyotikten ne olurmuş onu anlayamadım
Teşekkürler hayırlı olsun sanadaHiçbir fikrim yok inan. Ame benden ek tetkik istenmedi onayım hemen verildi. Hakkında hayırlısı