Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
1 Nis 2024
55
8
35
2016 yılında spor yaparken büyük ihtimalle yanlış form da yaptığımdan dolayı belim agrimisti doktora gittiğimde mr çekildi ve m51.1 ve m51.4(lumbargo siyatik) lumbal ve diğer intervertebral tanısı koyulmuş halk arasinda bel fitigi bana teşhis söylenmedi herhangi bir ilaçta verilmedi fizik tedavi bel için yapılması gereken hareket listesini vermişti o kadar.E devlette de bu tanilar var ve üstünden 10 yıl geçmiş şuan mr değerleri temiz ya da oranı düşük çıktığında kabul edilir miyim yoksa eski tanı yüzünden direkt elenir miyim bu konuda bilgisi olan ya da duyan varsa yardımcı olabilir mi? Ayriyeten ön sağlık değerlendirme formuna nasıl yazmam gerekir

Merhaba, üzerinden çok zaman geçmiş bununla ilgili bir daha doktora gitmediyseniz önlem amaçlı el tetkik ister yani tekrardan mr çekilmenizi isteyebilir ya da siz önden mr çektirip gidin şu an bir probleminiz yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum

Geçmiş olsun. Omurilikte gözüken herhangi bir sebep evlenme sebebidir. İyileşme ihtimali olan bir şey olduğu için fizik tedavi hekimine randevu alıp durumu anlatıp mr isteyebilirsiniz.

Geçmiş olsun. Omurilikte gözüken herhangi bir sebep evlenme sebebidir. İyileşme ihtimali olan bir şey olduğu için fizik tedavi hekimine randevu alıp durumu anlatıp mr isteyebilirsiniz. Süreç hızlanmış olur sizin için

Geçmiş olsun. Omurilikte gözüken herhangi bir sebep elenme sebebidir. İyileşme ihtimali olan bir şey olduğu için fizik tedavi hekimine randevu alıp durumu anlatıp mr isteyebilirsiniz. Süreç hızlanmış olur sizin için. Acet sghm raporu öncesi ön sağlık yaptığı için ne karar vereceği belli olmayabilir o yüzden bir şey çıksa bile çağırınca gitmenizi tavsiye ederim

Benimle aynı durumda olan bir arkadaş tk ya geçmişti forumdan bildiğim kadarıyla gene sormak istedim teşekkürler

2016 yılında spor yaparken büyük ihtimalle yanlış form da yaptığımdan dolayı belim agrimisti doktora gittiğimde mr çekildi ve m51.1 ve m51.4(lumbargo siyatik) lumbal ve diğer intervertebral tanısı koyulmuş halk arasinda bel fitigi bana teşhis söylenmedi herhangi bir ilaçta verilmedi fizik tedavi bel için yapılması gereken hareket listesini vermişti o kadar.E devlette de bu tanilar var ve üstünden 10 yıl geçmiş şuan mr değerleri temiz ya da oranı düşük çıktığında kabul edilir miyim yoksa eski tanı yüzünden direkt elenir miyim bu konuda bilgisi olan ya da duyan varsa yardımcı olabilir mi? Ayriyeten ön sağlık değerlendirme formuna nasıl yazmam gerekir
Ek tetkik ister sorun cikmazsa elemez direk

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.