Saglik maili geldikten sonra, saglik raporu alirken tekrar bir boy-kilo kontrolu oluyor mu ?
F fatihyilmaz HavaPersonel.Com Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 14 Tepkime puanı 3 3 Şub 2024 + - #1 Saglik maili geldikten sonra, saglik raporu alirken tekrar bir boy-kilo kontrolu oluyor mu ?
G Gökçen HavaPersonel.Com Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 3 Şub 2024 #2 fatihyilmaz' Alıntı: Saglik maili geldikten sonra, saglik raporu alirken tekrar bir boy-kilo kontrolu oluyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Sağlık raporu uçuşa elverişlilik raporu boy kiloyla ilgili bir şey değil.
fatihyilmaz' Alıntı: Saglik maili geldikten sonra, saglik raporu alirken tekrar bir boy-kilo kontrolu oluyor mu ? Genişletmek için tıkla ... Sağlık raporu uçuşa elverişlilik raporu boy kiloyla ilgili bir şey değil.
F fatihyilmaz HavaPersonel.Com Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 14 Tepkime puanı 3 3 Şub 2024 #3 Gökçen' Alıntı: Sağlık raporu uçuşa elverişlilik raporu boy kiloyla ilgili bir şey değil. Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkurler, saglik maili gelse de gorsek
Gökçen' Alıntı: Sağlık raporu uçuşa elverişlilik raporu boy kiloyla ilgili bir şey değil. Genişletmek için tıkla ... Cok tesekkurler, saglik maili gelse de gorsek
G Gökçen HavaPersonel.Com Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 3 Şub 2024 #4 fatihyilmaz' Alıntı: Cok tesekkurler, saglik maili gelse de gorsek Genişletmek için tıkla ... Nezamandı mülakat
fatihyilmaz' Alıntı: Cok tesekkurler, saglik maili gelse de gorsek Genişletmek için tıkla ... Nezamandı mülakat
F fatihyilmaz HavaPersonel.Com Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 14 Tepkime puanı 3 3 Şub 2024 #5 Gökçen' Alıntı: Nezamandı mülakat Genişletmek için tıkla ... 12 Aralik sozlu, 12 ocak kabul ve belgeler bekliyorum iste o zamandan beri
Gökçen' Alıntı: Nezamandı mülakat Genişletmek için tıkla ... 12 Aralik sozlu, 12 ocak kabul ve belgeler bekliyorum iste o zamandan beri
G Gökçen HavaPersonel.Com Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 3 Şub 2024 #6 fatihyilmaz' Alıntı: 12 Aralik sozlu, 12 ocak kabul ve belgeler bekliyorum iste o zamandan beri Genişletmek için tıkla ... Evrak yolladınız dönüş olmadı doğru mu?
fatihyilmaz' Alıntı: 12 Aralik sozlu, 12 ocak kabul ve belgeler bekliyorum iste o zamandan beri Genişletmek için tıkla ... Evrak yolladınız dönüş olmadı doğru mu?
F fatihyilmaz HavaPersonel.Com Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 14 Tepkime puanı 3 3 Şub 2024 #7 Gökçen' Alıntı: Evrak yolladınız dönüş olmadı doğru mu? Genişletmek için tıkla ... Evet evraklari yolladim donus bekliyorum, siz ?
Gökçen' Alıntı: Evrak yolladınız dönüş olmadı doğru mu? Genişletmek için tıkla ... Evet evraklari yolladim donus bekliyorum, siz ?
G Gökçen HavaPersonel.Com Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 3 Şub 2024 #8 fatihyilmaz' Alıntı: Evet evraklari yolladim donus bekliyorum, siz ? Genişletmek için tıkla ... Ben 4 ocakta mülakata girdim kararlarını bekliyorum...
fatihyilmaz' Alıntı: Evet evraklari yolladim donus bekliyorum, siz ? Genişletmek için tıkla ... Ben 4 ocakta mülakata girdim kararlarını bekliyorum...
F fatihyilmaz HavaPersonel.Com Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 14 Tepkime puanı 3 3 Şub 2024 #9 Gökçen' Alıntı: Ben 4 ocakta mülakata girdim kararlarını bekliyorum.. Gökçen' Alıntı: Ben 4 ocakta mülakata girdim kararlarını bekliyorum... Genişletmek için tıkla ... Sanirim tum surecler 1 ay suruyor bende oyle olmustu fakat 2 ah bekleyen arkadaslarda var, umarim en kisa zamanda olumlu bir geri donus alirsiniz Genişletmek için tıkla ...
Gökçen' Alıntı: Ben 4 ocakta mülakata girdim kararlarını bekliyorum.. Gökçen' Alıntı: Ben 4 ocakta mülakata girdim kararlarını bekliyorum... Genişletmek için tıkla ... Sanirim tum surecler 1 ay suruyor bende oyle olmustu fakat 2 ah bekleyen arkadaslarda var, umarim en kisa zamanda olumlu bir geri donus alirsiniz Genişletmek için tıkla ...
G Gökçen HavaPersonel.Com Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 13 Tepkime puanı 1 3 Şub 2024 #10 Umarım teşekkürler..