AJET Ajet Saglik

• Konbuyu başlatan Skylover
  • Başlangıç tarihi
S

Skylover

HavaPersonel.Com
E nabizda 2016 yilinda psikiyatri muayenesinde prozac ve norodol ilaçları Ajet için olumsuz olur mu sizce

S

Selinabk

HavaPersonel.Com
E nabizda 2016 yilinda psikiyatri muayenesinde prozac ve norodol ilaçları Ajet için olumsuz olur mu sizce
Merhaba,anladım ki tüm aşamaları geçip sağlığa gelmişsiniz. Benim birkaç sorum var mülakatları geçen kişilere. Sakıncası yoksa beni bilgilendirebilir misiniz 😔

S

Skylover

HavaPersonel.Com
Merhaba,anladım ki tüm aşamaları geçip sağlığa gelmişsiniz. Benim birkaç sorum var mülakatları geçen kişilere. Sakıncası yoksa beni bilgilendirebilir misiniz 😔
Yardimci olmaya calisiyim nedir?

S

Selinabk

HavaPersonel.Com
Çoğu kişi boy kilo konusunda eksik ölçüldüğüne dair yorumlar yapmış. Bir de ingilizce mülakatta neler soruluyor yani özellikle sordukları birşeyler var mı ve nasıl ilerliyor. Çok teşekkür ederim nazikliğinizden ötürü

S

Skylover

HavaPersonel.Com
Çoğu kişi boy kilo konusunda eksik ölçüldüğüne dair yorumlar yapmış. Bir de ingilizce mülakatta neler soruluyor yani özellikle sordukları birşeyler var mı ve nasıl ilerliyor. Çok teşekkür ederim nazikliğinizden ötürü
Kilo değil ama boy konusunda biraz oynama olabiliyor. Ing mulakat sohbete göre ilerliyor. Kendini tanit sorusu ile başlayıp devam ediyor. Türkçe kurul da yine aynı şekilde kendini tanıyorsun ve önceki deneyimlerinle ilgili, güçlü ve zayıf yönlerin vs soruluyor

S

Selinabk

HavaPersonel.Com
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz

F

fornef

HavaPersonel.Com
merhaba ben ajet hosteslik mülâkatı için çağrıldım ama ben de varis var bu ajet hosteslik için problem oluşturuyor mu bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi 🥺

Konuyu okuyanlar;