AJET Ajet Sağlık Raporu

• Konbuyu başlatan ibrahimxsahin
  • Başlangıç tarihi
I

ibrahimxsahin

HavaPersonel.Com
Merhabalar, az önce aile hekiminden istenilen raporu almaya gittim fakat doktor ne vereceğini bilmiyordu.Bana gelen maili gösterdim ,boy ve kg mın yazdığı bir kağıt verdi.Doğru mu emin değilim,raporu alan varsa bilgilendirebilir mi?

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar, az önce aile hekiminden istenilen raporu almaya gittim fakat doktor ne vereceğini bilmiyordu.Bana gelen maili gösterdim ,boy ve kg mın yazdığı bir kağıt verdi.Doğru mu emin değilim,raporu alan varsa bilgilendirebilir mi?
Doğru, sadece boy ve kilo isteniliyor.

K

kaiser

HavaPersonel.Com
Ben de bugün aile hekimliğine gittim ancak raporun ne tarz bilgiler içereceğini bilmiyorlar. Sadece boy-kilo bilgisinin yer aldığı rapor vermiyorlarmış. Eğer istersem normal sağlık muayenesi yapabileceklerini söylediler.

L

Leon718

HavaPersonel.Com
Mülakat tarihi ne zaman sizin?

I

ismaaa10

HavaPersonel.Com
AJET doktor raporunda enabıza bakıyor mu arkadaşlar ? Hazırda SGHM onaylı sağlık raporum var ama enabızda bel fıtığı tanısı var.

P

Poyraz

HavaPersonel.Com
Kesinlikle bakıyorlar

U

UmutAvt

HavaPersonel.Com
Bana az önce mülakat maili geldi 31 Ekim Salı gününe ancak mail 'de ''İngilizce mülakat öncesi boy kilo ölçümü yapılacağı için sağlık raporu getirmenize gerek bulunmamaktadır.'' yazıyor neden şimdi gerek kalmadı rapora emin olamadım var mı bilgilendirecek birisi

I

ibrahimxsahin

HavaPersonel.Com
Bana az önce mülakat maili geldi 31 Ekim Salı gününe ancak mail 'de ''İngilizce mülakat öncesi boy kilo ölçümü yapılacağı için sağlık raporu getirmenize gerek bulunmamaktadır.'' yazıyor neden şimdi gerek kalmadı rapora emin olamadım var mı bilgilendirecek birisi
Ajet için mi geldi size ?

admin

admin

Admin
Moderatör
Çünkü aile hekimleri adaylara böyle bir rapor veremediklerini söylediler. İptal edilmiş güzel olmuş.

Konuyu okuyanlar;