22 Eki 2023
43
3
0
Merhabalar, az önce aile hekiminden istenilen raporu almaya gittim fakat doktor ne vereceğini bilmiyordu.Bana gelen maili gösterdim ,boy ve kg mın yazdığı bir kağıt verdi.Doğru mu emin değilim,raporu alan varsa bilgilendirebilir mi?

Ben de bugün aile hekimliğine gittim ancak raporun ne tarz bilgiler içereceğini bilmiyorlar. Sadece boy-kilo bilgisinin yer aldığı rapor vermiyorlarmış. Eğer istersem normal sağlık muayenesi yapabileceklerini söylediler.

AJET doktor raporunda enabıza bakıyor mu arkadaşlar ? Hazırda SGHM onaylı sağlık raporum var ama enabızda bel fıtığı tanısı var.

Bana az önce mülakat maili geldi 31 Ekim Salı gününe ancak mail 'de ''İngilizce mülakat öncesi boy kilo ölçümü yapılacağı için sağlık raporu getirmenize gerek bulunmamaktadır.'' yazıyor neden şimdi gerek kalmadı rapora emin olamadım var mı bilgilendirecek birisi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.