AJET AJET Sağlık Raporu Polikistik Over Sendromu hakkında

• Konbuyu başlatan Ayka
  • Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar Türk Havayollarının ilanına başvurduğumda polikistik over yazmıyordu Ajette de olmayacağını düşündüm çok irdelememiştim o kısmı çünkü uçuşu ya da beni etkileyecek bir sorun yok ileride de etkilemez. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı bir elenme söz konusu olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

pcos yasaklı hastalıklar listesinde ne yazık ki

Konu gündeme geldiği için okunsun diye yazıyorum.
Polikistik over sendromu elenme sebebidir ve yasaklı hastalıklar listesindedir. Uçuşu etkileyecek bir hastalıktır çünkü tipleri vardır.
Pcos sanılanın aksine sadece Jinekolojiyi ilgilendirmez. Endokrinoloji bölümünün de kapsadığı bir hastalık. PCOS: obezite, diyabet, insülin direnci, yüksek testesteron gibi hormonal dengesizlikler, hormonal dengesizliklerin sebebiyet verdiği ruh hali dengesizlikleri, tüylenme, zaman zaman depresif periyodlara sebebiyet verebilir, ağrılar, kramplar, enerjisizlik, otoimmun tepkiler... Bir de metmorfin tipi ilaçların uzun süreli kullanımı.... liste uzayıp gidiyor aslında. THY ve Ajet her daim uzun vadede inkapasiteye sebebiyet verecek bir hastalık potansiyeli var mı diye bakıyorlar. Bu yüzden elenme sebebi. Detaylı bilgilendirmek istedim nedenleri ve nasılları kafanızda netleştirmek adına.

Ajet genel müdürlük birimleri için soruyorum. Mülakatlardan sonraki evrak talep maili gelmişse olumlu diyebilir miyiz?

Ajet genel müdürlük birimleri için soruyorum. Mülakatlardan sonraki evrak talep maili gelmişse olumlu diyebilir miyiz?
Hangi departman için evrak talep maili geldi size?

Konuyu okuyanlar;