Ü

Üye silindi 3012

AJet sağlık maili göndermeyecek mi ?

Merhalar arkadaşlar,

14 Aralık 2023 Tarihinde Ajet tarafından " Olumlu " mülakat mail aldım, evrak talebinde bulundular ve akabinde sağlık işlemleri için davet yollanacağını belirtmişlerdi.

Fakat günümüz tarihine kadar herhangi bir sağlık daveti veya herhangi bir açıklama Ajet İK'sı tarafından yapılmadı.

Ortada koskoca 3 aylık belirsiz bir bekleyiş var.

Süreç o kadar belirsizki, bekleyen insanlar hayat planlamasını yapamıyorlar, işssiz olanlar işe giremiyor, seyahat edecek olanlar bu hafta belki sağlık daveti gelebilir diye bulundukları ortamdan ayrılamıyor, vs gibi durumlar oluştu.

Bu konunun dikkat çekmesi için tüm bekleyenleri yoruma davet ediyorum, Ajet İK yetkililerini de süreç hakkında bir açıklama yapmaya...

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnsan Kaynakları tarafından bir açıklama bekliyoruz, süreç olumsuz sonlanacak ise bir geribildirim, önümüzü görmek amaçlı.

14 Aralık 2023 tarihinde olumlu mülakat maili alıp bekleyenler arasında olan birisiyim bu belirisiz surecin en yakın zamanda bizim tarafimiza cevaplanmasını diliyorum sağlık belgelerinde sorun çıkma ihtimali olan insanlarda var en azından eğitim tarihi bekleyelim lutfen olumlu mail ilettiginiz adaylari surecte bu kadar bekletmeyin calismaya ihtiyaci olan insanlar sizin cevabınızı beklediginden diger firsatlari degerlendiremiyor bunlari goz onunde bulundurun lutfen

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3012
14 Aralık 2023 tarihinde olumlu mülakat maili alıp bekleyenler arasında olan birisiyim bu belirisiz surecin en yakın zamanda bizim tarafimiza cevaplanmasını diliyorum sağlık belgelerinde sorun çıkma ihtimali olan insanlarda var en azından eğitim tarihi bekleyelim lutfen olumlu mail ilettiginiz adaylari surecte bu kadar bekletmeyin calismaya ihtiyaci olan insanlar sizin cevabınızı beklediginden diger firsatlari degerlendiremiyor bunlari goz onunde bulundurun lutfen
Evet, ileriye dönük plan yapabilmek için Ajet tarafından bir haber bekliyoruz.

Ben 27 Ekim'de mülakata girdim ve hala herhangi bir mail almadım ve mail geldi gelecek diye düşündüğüm için herhangi ciddi bir iş arayışında da bulunmadım. Aylardır bekliyorum İK maillere dönmüyor daha ne kadar bekleyeceğim herhangi bir fikrim yok

Aynı dert bende de mevcut 14 Aralıkta olumlu mail aldım ve istenilen evrakları eksiksiz gönderdim. Herhangi bir geri dönüş alamadım ve olumlu bir mail aldığım için hayatımı da ona göre planlamak istiyorum ama çok uzun zaman geçti ve belirsizlik gerçekten can sıkıyor.

arkadaslar selam 7 martta ajet tarafindan mail aldim ozet olarak kabin memurlugu degerlendirme surecimin olumlu ilerledigini bildirip egitim planlama surecine devam ettiklerini soylediler ve saglik raporu icin bilgilendiriceklerini soylemisler yani zaten yaptigim gibi biraz daha beklemem icin atılmış bir mail en azından saglık raporu kontrollerine cagırsalar olumlu olumsuz oldugunu net bi sekilde bilip beklesek boşu boşuna atılan bir mail hicbir gelisme yok

herhangi bir geri dönüş alan var mı?
Ben de 14 Aralık 14:30 grubundaydım. Aynı süreçleri yaşıyoruz. 14 ocakta evrak tesliminin akabinde 7 martta süreciniz olumlu ilerlemekte maili aldım. 2023 ekimde başladığımız bu süreç 6 ayını doldurmak üzere ve çok yıpratıcı. Hayatımla ve kariyerimle ilgili karar alamıyorum

• Like
Tepkiler: Üye silindi 3012

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.