AJET Ajet Sağlık Maili Bekle Bekle Gelmiyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 3012
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 3012

AJet sağlık maili göndermeyecek mi ?

Merhalar arkadaşlar,

14 Aralık 2023 Tarihinde Ajet tarafından " Olumlu " mülakat mail aldım, evrak talebinde bulundular ve akabinde sağlık işlemleri için davet yollanacağını belirtmişlerdi.

Fakat günümüz tarihine kadar herhangi bir sağlık daveti veya herhangi bir açıklama Ajet İK'sı tarafından yapılmadı.

Ortada koskoca 3 aylık belirsiz bir bekleyiş var.

Süreç o kadar belirsizki, bekleyen insanlar hayat planlamasını yapamıyorlar, işssiz olanlar işe giremiyor, seyahat edecek olanlar bu hafta belki sağlık daveti gelebilir diye bulundukları ortamdan ayrılamıyor, vs gibi durumlar oluştu.

Bu konunun dikkat çekmesi için tüm bekleyenleri yoruma davet ediyorum, Ajet İK yetkililerini de süreç hakkında bir açıklama yapmaya...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 3012

İnsan Kaynakları tarafından bir açıklama bekliyoruz, süreç olumsuz sonlanacak ise bir geribildirim, önümüzü görmek amaçlı.

T

toprakkk

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
14 Aralık 2023 tarihinde olumlu mülakat maili alıp bekleyenler arasında olan birisiyim bu belirisiz surecin en yakın zamanda bizim tarafimiza cevaplanmasını diliyorum sağlık belgelerinde sorun çıkma ihtimali olan insanlarda var en azından eğitim tarihi bekleyelim lutfen olumlu mail ilettiginiz adaylari surecte bu kadar bekletmeyin calismaya ihtiyaci olan insanlar sizin cevabınızı beklediginden diger firsatlari degerlendiremiyor bunlari goz onunde bulundurun lutfen

Ü

Üye silindi 3012

14 Aralık 2023 tarihinde olumlu mülakat maili alıp bekleyenler arasında olan birisiyim bu belirisiz surecin en yakın zamanda bizim tarafimiza cevaplanmasını diliyorum sağlık belgelerinde sorun çıkma ihtimali olan insanlarda var en azından eğitim tarihi bekleyelim lutfen olumlu mail ilettiginiz adaylari surecte bu kadar bekletmeyin calismaya ihtiyaci olan insanlar sizin cevabınızı beklediginden diger firsatlari degerlendiremiyor bunlari goz onunde bulundurun lutfen
Evet, ileriye dönük plan yapabilmek için Ajet tarafından bir haber bekliyoruz.

Y

Yiquit

HavaPersonel.Com
Ben 27 Ekim'de mülakata girdim ve hala herhangi bir mail almadım ve mail geldi gelecek diye düşündüğüm için herhangi ciddi bir iş arayışında da bulunmadım. Aylardır bekliyorum İK maillere dönmüyor daha ne kadar bekleyeceğim herhangi bir fikrim yok

M

Massimo

HavaPersonel.Com
Aynı dert bende de mevcut 14 Aralıkta olumlu mail aldım ve istenilen evrakları eksiksiz gönderdim. Herhangi bir geri dönüş alamadım ve olumlu bir mail aldığım için hayatımı da ona göre planlamak istiyorum ama çok uzun zaman geçti ve belirsizlik gerçekten can sıkıyor.

T

toprakkk

arkadaslar selam 7 martta ajet tarafindan mail aldim ozet olarak kabin memurlugu degerlendirme surecimin olumlu ilerledigini bildirip egitim planlama surecine devam ettiklerini soylediler ve saglik raporu icin bilgilendiriceklerini soylemisler yani zaten yaptigim gibi biraz daha beklemem icin atılmış bir mail en azından saglık raporu kontrollerine cagırsalar olumlu olumsuz oldugunu net bi sekilde bilip beklesek boşu boşuna atılan bir mail hicbir gelisme yok

T

toprakkk

herhangi bir geri dönüş alan var mı?

Q

Quizexp

Şimdilik bir gelişme yok en azından benim için böyle

M

MAKDUZ

HavaPersonel.Com
herhangi bir geri dönüş alan var mı?
Ben de 14 Aralık 14:30 grubundaydım. Aynı süreçleri yaşıyoruz. 14 ocakta evrak tesliminin akabinde 7 martta süreciniz olumlu ilerlemekte maili aldım. 2023 ekimde başladığımız bu süreç 6 ayını doldurmak üzere ve çok yıpratıcı. Hayatımla ve kariyerimle ilgili karar alamıyorum

A

alperglm

HavaPersonel.Com
Merhaba, az önce sağlık maili ile beraber iş teklifi mailini aldım. 24 Mart'a kadar cevap vermem gerekiyor. Bir sorum olacak teklifi kabul ettikten sonra sağlık raporunu ne kadar süre içinde almam gerekiyor? Böyle bir süre var mı?

Q

Quizexp

Az önce teklif mesajını ben de aldım maili yanıtlayarak mı veriyoruz yoksa aynı adrese yeni bir mail mi atacağız bununla alakalı bir yazı göremedim

M

Massimo

HavaPersonel.Com
Az önce bende teklifi aldım. Yeni bir mail olarak cevabımı gönderdim.

Q

Quizexp

Az önce bende teklifi aldım. Yeni bir mail olarak cevabımı gönderdim.
Ben de belirtilen adrese ayrı bir e-posta mesajı olarak gönderdim fakat ne olur ne olmaz diye mevcut mesajı yanıtlayarak göndermeyide düşünüyorum

A

alperglm

HavaPersonel.Com
Bende ayni sekilde ayri bir mesaj olarak gonderdim, cunku onceki maiilerde yanitlayin yazarken bunda bu adrese mail atarak kabul ettiginizi bildirin denmis.

admin

admin

Admin
Moderatör
Bende ayni sekilde ayri bir mesaj olarak gonderdim, cunku onceki maiilerde yanitlayin yazarken bunda bu adrese mail atarak kabul ettiginizi bildirin denmis.
Arkadaşlar mail gönderirken kendinizi de cc ye ekleyin gidip gitmediğinden emin olun.

A

alperglm

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar mail gönderirken kendinizi de cc ye ekleyin gidip gitmediğinden emin olun.
Tesekkurler, yukari da sordugum sorunun cevabini biliyor musunuz? Kabul ederseniz teklifi saglik biriminden size ulasilacak ve saglik raporu alacaksiniz diyor mailde. Ne kadar sure icinde almamiz gerekiyor ben ay sonu isten ayrilacagimi da soyledim(varsa belirtin diyor gelen mailde)

admin

admin

Admin
Moderatör
Tesekkurler, yukari da sordugum sorunun cevabini biliyor musunuz? Kabul ederseniz teklifi saglik biriminden size ulasilacak ve saglik raporu alacaksiniz diyor mailde. Ne kadar sure icinde almamiz gerekiyor ben ay sonu isten ayrilacagimi da soyledim(varsa belirtin diyor gelen mailde)
Merak etmeyin ihbar süreniz dikkate alınarak planlamanızı yaparlar. Zor olanı geçtiniz gerisi kolay..

A

alperglm

HavaPersonel.Com
Merak etmeyin ihbar süreniz dikkate alınarak planlamanızı yaparlar. Zor olanı geçtiniz gerisi kolay..
Çok teşekkür ederim, umarım bekleyen tüm arkadaşlarında olumlu sonuçlanmıştır.

Q

Quizexp

cc derken neyi kastettiniz acaba ben sadece teklifinizi kabul ediyorum mesajını yolladım konuya ise ajet iş teklif mektubu yazdım mesajım gönderilen postalarda gözüküyor ekstra yapmam gereken bir şey var mı ?

Konuyu okuyanlar;