Wp grubu hem özel hayatın ihlal edilmesine imkan tanıyor hem de oradaki yazılar grup harici kimseye bir fayda sağlamıyor.

Yukarıdaki sebepten dolayı forum sitesi üzerinden devam ediyoruz.
Aslında doğru diyorsun çok özel meseleler dışında wp grupları çok etkili olmuyor. Çoğu insan kullanmıyor sadece okuyor, kullananlar ise trollük, dedikodu vb. yapıyor. Üstüne numaralarımız tanımadığımız birilerinin eline geçebiliyor hele ki fotoğraflarımız gözüküyorsa.

• Like
Tepkiler: admin ve ayten
Ben mülakattan sonra 4 evrak için mail aldım ama sağlık maili hala daha gelmedi dün benimle aynı anda olumlu olup evrak maili alan arkadaşlarım sağlık maili almış

ben de istenilen evrakları gönderdim. yaklaşık bir ay geçti fakat sağlık için geri dönüş olmadı. aklımda türlü türlü senaryolar var acaba mailim iletilmedi mi? sadece ben mi geriliyorum bu konu hakkında sözlük 😖

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.