direkt havacılıgın biter psikiyatriye gitmiş olman bile olumsuzluk sebebidir diye biliyorum.Arkadaşlar merhaba, Ajet´te son 3 yılda psikoterapi alan ya da depresyon ilacı kullanıp kuruldan olumlu-olumsuz yanıt alanlar bilgi verebilir mi?
Depresyon ilacı kullandım ve psikiyatriden depresyon ve anksiyete tanılıydım. Ancak 3,5 sene önceydi. Bunları kurulda görevli hekim görmedi sanırım gördüyse de 3 yıldan fazla olduğu için ciddiye almamış olduğunu düşünüyorum çünkü bahsetmedi veya konusunu açmadı ve haliyle sorunsuz kabul edildim. Bildiğim kadarıyla böyle bir durum olsa bile kabul alabilmen için ellerinden geleni yapıyorlar.Arkadaşlar merhaba, Ajet´te son 3 yılda psikoterapi alan ya da depresyon ilacı kullanıp kuruldan olumlu-olumsuz yanıt alanlar bilgi verebilir mi?
Yanıtınız için teşekkürler, kurula kaldınız mı yoksa işyeri hekimi direkt sağlık raporunuzu onayladı mı? Bildiğim kadarıyla 3 yıl içinde de olsa ilaç kullanmış olup direkt elenmeyen, kurula bırakılan kişiler var.Depresyon ilacı kullandım ve psikiyatriden depresyon ve anksiyete tanılıydım. Ancak 3,5 sene önceydi. Bunları kurulda görevli hekim görmedi sanırım gördüyse de 3 yıldan fazla olduğu için ciddiye almamış olduğunu düşünüyorum çünkü bahsetmedi veya konusunu açmadı ve haliyle sorunsuz kabul edildim. Bildiğim kadarıyla böyle bir durum olsa bile kabul alabilmen için ellerinden geleni yapıyorlar.
Yok herşeyi kusursuz geçtim. Sorun oluşmadı. Dediğim ilacı da muhtemelen e nabızdan gösterirken görmedi 3 yıl öncesinde kayıtlı olduğu için. Ya da gördü ama 3 yıl önce alındığı için sorun etmemiş de olabilir.Yanıtınız için teşekkürler, kurula kaldınız mı yoksa işyeri hekimi direkt sağlık raporunuzu onayladı mı? Bildiğim kadarıyla 3 yıl içinde de olsa ilaç kullanmış olup direkt elenmeyen, kurula bırakılan kişiler var.
Anladım teşekkürler, umarım esneklik sağlanır bu 3 sene konusunda. Size de hayırlı olsun, tebrik ediyorum..Yok herşeyi kusursuz geçtim. Sorun oluşmadı. Dediğim ilacı da muhtemelen e nabızdan gösterirken görmedi 3 yıl öncesinde kayıtlı olduğu için. Ya da gördü ama 3 yıl önce alındığı için sorun etmemiş de olabilir.
Teşekkürler. Kolay gelsin.Anladım teşekkürler, umarım esneklik sağlanır bu 3 sene konusunda. Size de hayırlı olsun, tebrik ediyorum..
Hangi hastaneye gitmistiniz acaba benzer bir durumum var daDepresyon ilacı kullandım ve psikiyatriden depresyon ve anksiyete tanılıydım. Ancak 3,5 sene önceydi. Bunları kurulda görevli hekim görmedi sanırım gördüyse de 3 yıldan fazla olduğu için ciddiye almamış olduğunu düşünüyorum çünkü bahsetmedi veya konusunu açmadı ve haliyle sorunsuz kabul edildim. Bildiğim kadarıyla böyle bir durum olsa bile kabul alabilmen için ellerinden geleni yapıyorlar.
Hangi hastane lutfen cevaplar misinizDepresyon ilacı kullandım ve psikiyatriden depresyon ve anksiyete tanılıydım. Ancak 3,5 sene önceydi. Bunları kurulda görevli hekim görmedi sanırım gördüyse de 3 yıldan fazla olduğu için ciddiye almamış olduğunu düşünüyorum çünkü bahsetmedi veya konusunu açmadı ve haliyle sorunsuz kabul edildim. Bildiğim kadarıyla böyle bir durum olsa bile kabul alabilmen için ellerinden geleni yapıyorlar.
Merhaba benim de aynı tanı ve ilaç vardı 1 ay ama ben ilaçları kullanmadım bi daha da gitmedim. Raporu alırken aldıgım hastanedeki dr 2.5 sene olmuş ztn dr una ek tetkik isteyip istemediğini sorucam dedi. Benim için olumlu diğer testlerini yaptırabilirsin dedi. Şimdi ajet in dr una raporlarımı teslim edicem. O kısımda bakıp bakmayacağını bişey diyip demeyeceğini bilmiyorum. Sizin süreç nasıl gidiyor su an ?Depresyon ilacı kullandım ve psikiyatriden depresyon ve anksiyete tanılıydım. Ancak 3,5 sene önceydi. Bunları kurulda görevli hekim görmedi sanırım gördüyse de 3 yıldan fazla olduğu için ciddiye almamış olduğunu düşünüyorum çünkü bahsetmedi veya konusunu açmadı ve haliyle sorunsuz kabul edildim. Bildiğim kadarıyla böyle bir durum olsa bile kabul alabilmen için ellerinden geleni yapıyorlar.
Hangi hastaneydi lutfen cevaplar misinizDepresyon ilacı kullandım ve psikiyatriden depresyon ve anksiyete tanılıydım. Ancak 3,5 sene önceydi. Bunları kurulda görevli hekim görmedi sanırım gördüyse de 3 yıldan fazla olduğu için ciddiye almamış olduğunu düşünüyorum çünkü bahsetmedi veya konusunu açmadı ve haliyle sorunsuz kabul edildim. Bildiğim kadarıyla böyle bir durum olsa bile kabul alabilmen için ellerinden geleni yapıyorlar.
Hisar. Hastanenin bi önemi yok ki? Neden soruyorsunuz. Önemli olan ajetteki doktorunuzun ne diyeceğiHangi hastaneydi lutfen cevaplar misiniz
Ne biliyim bazilarinigecirmisler bazilarini geçirmemisler bir de hastaneden sonra mi ajetteki doktorlar bakiyorHisar. Hastanenin bi önemi yok ki? Neden soruyorsunuz. Önemli olan ajetteki doktorunuzun ne diyeceği
Evet. Para verdiğiniz hastane geçiriyor sizi. Önemli olan kurul dr u. O karar verecekNe biliyim bazilarinigecirmisler bazilarini geçirmemisler bir de hastaneden sonra mi ajetteki doktorlar bakiyor
Tamamdir cok tesekkurlerEvet. Para verdiğiniz hastane geçiriyor sizi. Önemli olan kurul dr u. O karar verecek