Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

kimcapli

Üye
6 Ara 2025
15
10
0
Meslek
Akademik
Merhaba arkadaşlar. Ben mülakat sonucumu bekliyorum olumlu olacağını düşünerek (gayet iyi geçti) ama asıl sorum sağlıkla ilgili. Bende ürtiker tanısı görünüyor 2024 haziranda bununla ilgili ilaç da kullandım ama asıl sorunun ürtiker olmadığını ve sivilce akne sorunu olduğunu anlayarak xolair ve sandimmun neoral ilaçlarını kullanmayı bıraktım. Bir de 2021'de bir ay selectra kullanmışım (antidepresandı sanırım) bundan hariç astım yazan tanılar da var e nabızda ama üst solunum yolu enfeksiyonu olan zamanlarda astım ilaçları da kullandırıyorlar bu yani olay kronik hiçbir durumum yok aslında ama bunu şirket doktoruna nasıl anlatacağım orası muamma. Ne diyorsunuz bu işe? Daha önce ürtikerden elenen birini gördüm ama aktif olarak ilaç kullanıyordu ben bir buçuk senedir kullanmıyorum. Yani şirket doktoru bu tür konularda direkt heyete sevk ediyormuş heyet de zaten %99 olumsuz demekmiş böyle duydum

Bu konularda baya sıkılar, işyeri hekimi heyete sevk edebilir sizi. Birkaç tanı da var demişsiniz, ilaç kullanımı da olduğu için ne derler kestiremiyorsun.

• Like
Tepkiler: kimcapli

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.