AJET Ajet Online Sınav Nisan 2024

• Konbuyu başlatan ayseeaakssu
  • Başlangıç tarihi
A

ayseeaakssu

HavaPersonel.Com
sonuçlar kaç gün içerisinde açıklanır

saranur

saranur

HavaPersonel.Com
Yarın 7.30'da sınav bitiyor, iş ilanında Mayıs ayı itibariyle eğitime başlayabilecek olanlar yazıyordu. Ben önümüzdeki hafta dönüş yapacaklarını düşünüyorum ama belki adminin ya da arkadaşların net bir bilgisi vardır,bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

A

ayseeaakssu

HavaPersonel.Com
Yarın 7.30'da sınav bitiyor, iş ilanında Mayıs ayı itibariyle eğitime başlayabilecek olanlar yazıyordu. Ben önümüzdeki hafta dönüş yapacaklarını düşünüyorum ama belki adminin ya da arkadaşların net bir bilgisi vardır,bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
sizin nasıl geçti sizde adaysanız sanırım çok güzel haberler alırız inşallah

A

ayten

HavaPersonel.Com
Merhaba
Ilk çıkan tecrübesiz kabin memuru ilanı Ingilizce sınavı 9 günde açıklanmıştı. Bazen uzun sürüyor. Bazen de 3 günde cevap geliyor.

saranur

saranur

HavaPersonel.Com
sizin nasıl geçti sizde adaysanız sanırım çok güzel haberler alırız inşallah
Evet bende girdim ama bilmiyorum genel yetenek sınavı duraklattı beni bi,umarım güzel haberler alırız amin💙

A

ayseeaakssu

HavaPersonel.Com
kaç kişi alacaklar bilginiz var mı

ozamanbuzaman

ozamanbuzaman

HavaPersonel.Com
merhaba bugün online İngilizce sınavını tamamladım acaba ne kadar süre sonra dönüş geliyor biliyor musunuz

ozamanbuzaman

ozamanbuzaman

HavaPersonel.Com
Genel yetenek 18, İngilizce 19 baraj.
genel yetenek gerçekten o kadar önemli mi ben kesin yapamadım da o kısmı direkt elenir miyim hani 10-13 falandır 18 çıkmaz asla

ozamanbuzaman

ozamanbuzaman

HavaPersonel.Com
Barajın o kadar düşük olacağını zannetmem.
İngilizce sınav sonrası gelen mail direkt yüzyüze mülakatlar için mi? kaç gün sonrası için çağırıyorlar ortalama acaba ben antalyada oturuyorum da

A

ayseeaakssu

HavaPersonel.Com
eğitimler mayıs ayında başlayacak yazmışlar başvuruda süreç hızlı ilerlemez mi o zaman

ozamanbuzaman

ozamanbuzaman

HavaPersonel.Com
eğitimler mayıs ayında başlayacak yazmışlar başvuruda süreç hızlı ilerlemez mi o zaman
bende o şekilde düşündüm hızlı ilerler gibi varsayıyordum ama bir hafta on günse sonraki süreçler nasıl ilerleyecek ki bu arada Ayşen sen istanbulda mısın

admin

admin

Admin
Moderatör
yani aşamaları nasıl oluyor ajetin

İngilizce mülakat için tarih seçebileceğiniz bir randevu maili alacaksınız. Mülakata gittiğinizde boy ve kilo ölçümü yapılacak ardından ingilizce mülakata alınacaksınız aynı gün içerisinde eğer ingilizce mülakattan başarılı olursanız kurul mülakatına katılacaksınız ve sonuç bekleyeceksiniz.

ozamanbuzaman

ozamanbuzaman

HavaPersonel.Com
İngilizce mülakat için tarih seçebileceğiniz bir randevu maili alacaksınız. Mülakata gittiğinizde boy ve kilo ölçümü yapılacak ardından ingilizce mülakata alınacaksınız aynı gün içerisinde eğer ingilizce mülakattan başarılı olursanız kurul mülakatına katılacaksınız ve sonuç bekleyeceksiniz.
olumsuz da olsa geri dönüş maili geliyor mu online sınavdan sonra?

ozamanbuzaman

ozamanbuzaman

HavaPersonel.Com
Farklı şehirden gelenler için bir öneriniz var mı mülakata giderken hani yanımıza alıp orada mı değiştirelim yoksa o şekilde mi gidelim? Ve bize onaylandıktan sonra taşınmak için bir süre veriliyor mu?

Konuyu okuyanlar;