A
ayseeaakssu
HavaPersonel.Com
sonuçlar kaç gün içerisinde açıklanır
sizin nasıl geçti sizde adaysanız sanırım çok güzel haberler alırız inşallahYarın 7.30'da sınav bitiyor, iş ilanında Mayıs ayı itibariyle eğitime başlayabilecek olanlar yazıyordu. Ben önümüzdeki hafta dönüş yapacaklarını düşünüyorum ama belki adminin ya da arkadaşların net bir bilgisi vardır,bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
Evet bende girdim ama bilmiyorum genel yetenek sınavı duraklattı beni bi,umarım güzel haberler alırız aminsizin nasıl geçti sizde adaysanız sanırım çok güzel haberler alırız inşallah
1 hafta 10 günmerhaba bugün online İngilizce sınavını tamamladım acaba ne kadar süre sonra dönüş geliyor biliyor musunuz
1 hafta
peki 32 soruda kaç doğruya kadar olumlu dönüş geliyor biliyor musunuz? ben hemen mail gelmeyince olumsuz sandım da1 hafta 10 gün
Genel yetenek 18, İngilizce 19 baraj.peki 32 soruda kaç doğruya kadar olumlu dönüş geliyor biliyor musunuz? ben hemen mail gelmeyince olumsuz sandım da
genel yetenek gerçekten o kadar önemli mi ben kesin yapamadım da o kısmı direkt elenir miyim hani 10-13 falandır 18 çıkmaz aslaGenel yetenek 18, İngilizce 19 baraj.
Barajın o kadar düşük olacağını zannetmem.genel yetenek gerçekten o kadar önemli mi ben kesin yapamadım da o kısmı direkt elenir miyim hani 10-13 falandır 18 çıkmaz asla
İngilizce sınav sonrası gelen mail direkt yüzyüze mülakatlar için mi? kaç gün sonrası için çağırıyorlar ortalama acaba ben antalyada oturuyorum daBarajın o kadar düşük olacağını zannetmem.
yani aşamaları nasıl oluyor ajetinBarajın o kadar düşük olacağını zannetmem.
bende o şekilde düşündüm hızlı ilerler gibi varsayıyordum ama bir hafta on günse sonraki süreçler nasıl ilerleyecek ki bu arada Ayşen sen istanbulda mısıneğitimler mayıs ayında başlayacak yazmışlar başvuruda süreç hızlı ilerlemez mi o zaman
yani aşamaları nasıl oluyor ajetin
olumsuz da olsa geri dönüş maili geliyor mu online sınavdan sonra?İngilizce mülakat için tarih seçebileceğiniz bir randevu maili alacaksınız. Mülakata gittiğinizde boy ve kilo ölçümü yapılacak ardından ingilizce mülakata alınacaksınız aynı gün içerisinde eğer ingilizce mülakattan başarılı olursanız kurul mülakatına katılacaksınız ve sonuç bekleyeceksiniz.
Evetolumsuz da olsa geri dönüş maili geliyor mu online sınavdan sonra?