Pozisyon veya İlan Adı
Saw online değerlendirme sureci
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Selamlar
Çok teşekkür ederim öncelikle umarım hepimiz için olumlu olur süreç 🌸 ilk aşama bu sınava giriyorsunuz online olarak, eğer bu sınavınızin sonucu olumlu olursa İstanbul'a davet ediliyorsunuz orada da sınav 3 aşamadan oluşuyor ilk olarak boy ve kilo ölçümü yapılıyor olumlu olursa ingilizce mülakata alıyorlar İngilizce sohbet gibi oluyor. Son olarak bu aşama da olumlu olursa kurul mülakatinq giriyorsunuz bu Türkçe oluyor. Bunun sonucu en geç 3-4 hafta içinde mail ile size bildiriliyor olumlu veya olumsuz olarak.
selamlar hocam öncelikle hayırlı olsun. boy kilo da tavırları katı mı boyum 175 ancak kilodan eksiğim olabilir diye düşünüyorum sıkıntı yaratıyorlarmı ?

• Like
Tepkiler: ba21
Merhabalar online sınav linki baan ulaştı ama biraz hazırlanıp yarın sınava girmeyi düşünüyorum. Sınav sadece ingilizce mi? ve ingilizce dışında başka bir şey var mı sınavda? hepimiz için hayırlısı ols
Merhabalar online sınav linki baan ulaştı ama biraz hazırlanıp yarın sınava girmeyi düşünüyorum. Sınav sadece ingilizce mi? ve ingilizce dışında başka bir şey var mı sınavda? hepimiz için hayırlısı olsun
ingilizce genel yeterlilik ve kişilik testi oluyor

• Like
Tepkiler: borabey

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.