Pozisyon veya İlan Adı
Saw online değerlendirme sureci
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sbsy

Üye
26 Tem 2025
149
36
5
Meslek
Kabin
Ajet online değerlendirme maili gönderdi sanırım topluca gönderildi herkese süreciniz başlatıldı şeklinde. Ben şu an kurul sonucumu bekliyorum Ankara base için ama bir sorun olur mu bu sürece de katilsam?

Ajet online değerlendirme maili gönderdi sanırım topluca gönderildi herkese süreciniz başlatıldı şeklinde. Ben şu an kurul sonucumu bekliyorum Ankara base için ama bir sorun olur mu bu sürece de katilsam?
Merhaba öncelikle süreciniz hakkında hayırlısını dilerim, Ajet değerlendirme süresi boyunca hangi aşamalar olduğunu paylaşabilir misiniz ? Örnek olarak online sınav daha sonrasında yerinde sınav var mı ? Veya direkt mülakat mı ?
Teşekkürler

Merhaba öncelikle süreciniz hakkında hayırlısını dilerim, Ajet değerlendirme süresi boyunca hangi aşamalar olduğunu paylaşabilir misiniz ? Örnek olarak online sınav daha sonrasında yerinde sınav var mı ? Veya direkt mülakat mı ?
Teşekkürler
yerinde sınav yok. bu sınavı geçerseniz direk boy kilo ingilizce yüz yüze mülakat ve kurul mülakatına çağırıyorlar.

• Like
Tepkiler: dızparadise
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim öncelikle umarım hepimiz için olumlu olur süreç 🌸 ilk aşama bu sınava giriyorsunuz online olarak, eğer bu sınavınızin sonucu olumlu olursa İstanbul'a davet ediliyorsunuz orada da sınav 3 aşamadan oluşuyor ilk olarak boy ve kilo ölçümü yapılıyor olumlu olursa ingilizce mülakata alıyorlar İngilizce sohbet gibi oluyor. Son olarak bu aşama da olumlu olursa kurul mülakatinq giriyorsunuz bu Türkçe oluyor. Bunun sonucu en geç 3-4 hafta içinde mail ile size bildiriliyor olumlu veya olumsuz olarak.

Çok teşekkür ederim öncelikle umarım hepimiz için olumlu olur süreç 🌸 ilk aşama bu sınava giriyorsunuz online olarak, eğer bu sınavınızin sonucu olumlu olursa İstanbul'a davet ediliyorsunuz orada da sınav 3 aşamadan oluşuyor ilk olarak boy ve kilo ölçümü yapılıyor olumlu olursa ingilizce mülakata alıyorlar İngilizce sohbet gibi oluyor. Son olarak bu aşama da olumlu olursa kurul mülakatinq giriyorsunuz bu Türkçe oluyor. Bunun sonucu en geç 3-4 hafta içinde mail ile size bildiriliyor olumlu veya olumsuz olarak.
mülakatta ingilizce ve türkçe çpk zorluyorlar mı neler soruldu acaba size

mülakatta ingilizce ve türkçe çpk zorluyorlar mı neler soruldu acaba size
İngilizcede cv uzerinden yani mesleğim üzerinden ilerledi sohbet. İngilizce öğretmeni olduğum için o konuda sorular soruldu genelde hic yurt dışına ciktiniz mi veya başka bildiğiniz diller var mı şeklinde sorular geldi zor degildi bence. Kurulda ise yine cv üzerinden ilerlendi ben genelde öğretmenlik mesleği ile kabin memurluğu arasında bağlantı kurmaya çalıştım çünkü hizmet sektöründe deneyiminiz var mı diye soruldu mesela o dezavanataji kapatmaya calistim. Onun dışında size göre bir kabin memuru nasıl olmalı, siz hiç bu kriterlere uymayan bir kabin memuruna denk geldiniz mi veya sizce en zor yanlari neler şeklinde sorular geldi bana. Örnekler vermemi istediler bu şekildeydi.

Merhabalar online sınav linki baan ulaştı ama biraz hazırlanıp yarın sınava girmeyi düşünüyorum. Sınav sadece ingilizce mi? ve ingilizce dışında başka bir şey var mı sınavda? hepimiz için hayırlısı olsun

Merhabalar online sınav linki baan ulaştı ama biraz hazırlanıp yarın sınava girmeyi düşünüyorum. Sınav sadece ingilizce mi? ve ingilizce dışında başka bir şey var mı sınavda? hepimiz için hayırlısı olsun
Merhaba ben bu akşam girecegim sınava bittiğinde buraya yazarim. Ankara base için girdiğim sınavda hem İngilizce hem genel yetenek testi vardı Türkçe matematik grafik soyut düşünme gibi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.