Pozisyon veya İlan Adı
Ajet kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Furkan123

Üye
18 Kas 2025
6
3
0
Meslek
Kabin
Ön sağlıkta ek tetkik istenilen var mı benim gibi başka ? Şehir dışında yaşayanlar tetkik sonuçlarını mail adresine yollayın dediler . Hangi e maile atacağız ??? Ve fiziksel sonuçları bize postalayın dediler genel müdürlüğe mi postalayacağız bilenler aydınlatsın lütfen

• Like
Tepkiler: Violet035
Ek
Ön sağlıkta ek tetkik istenilen var mı benim gibi başka ? Şehir dışında yaşayanlar tetkik sonuçlarını mail adresine yollayın dediler . Hangi e maile atacağız ??? Ve fiziksel sonuçları bize postalayın dediler genel müdürlüğe mi postalayacağız bilenler aydınlatsın lütfen
Ek tetkik’i neden aldın? Özel değilse

Hangi gün mülakata girmiştin ve ön sağlıkta tekrardan boy kilo ölçüyorlar mı
Ek tetkik için süre verdiler mi 3 gün içinde 5 gün içinde gibi

tekrardan boy kilo ölçümü yapılmadı, verilen belgede hem bir ay içinde teslim edilmelidir hem de 15 gün içinde teslim edilmelidir yazan ibareler mevcut

Ek tetkik istenilenler devlet hastanesi veya özel hastaneden alınabilir mi ? SHGM onaylı hastaneden alınması gerekiyor gibi bir durum var mı bilen yeşillendirebilir mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.