Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön sağlıkta ek tetkik istenilen var mı benim gibi başka ? Şehir dışında yaşayanlar tetkik sonuçlarını mail adresine yollayın dediler . Hangi e maile atacağız ??? Ve fiziksel sonuçları bize postalayın dediler genel müdürlüğe mi postalayacağız bilenler aydınlatsın lütfen
Ön sağlıkta ek tetkik istenilen var mı benim gibi başka ? Şehir dışında yaşayanlar tetkik sonuçlarını mail adresine yollayın dediler . Hangi e maile atacağız ??? Ve fiziksel sonuçları bize postalayın dediler genel müdürlüğe mi postalayacağız bilenler aydınlatsın lütfen
tekrardan boy kilo ölçümü yapılmadı, verilen belgede hem bir ay içinde teslim edilmelidir hem de 15 gün içinde teslim edilmelidir yazan ibareler mevcut
Ek tetkik istenilenler devlet hastanesi veya özel hastaneden alınabilir mi ? SHGM onaylı hastaneden alınması gerekiyor gibi bir durum var mı bilen yeşillendirebilir mi ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.