Boy kilo kısmı tam bir skandaldı. Daha önce emirates ve Qatar boyumu 165 olarak ölçmüştü. Emin olmak için gelmeden doktora da ölçtürdüm ve o da doğruladı. Fakat ölçtükleri saçma cihazda boyumun 162 çıktığını ve 3 kilo verip tekrar başvurabileceğimi söylediler. Cihazlarının doğru veri vermediğini belirtmeme rağmen “sadece burada bulunan bu cihazı baz alıyoruz” gibi saçma bir cevap aldım. Herkes yanlış, sadece onların cihazı doğru anlayacağınız
Yani demek istediğim siz de benim gibi şehir dışından gelecekseniz boyunuzu en az 2-3 cm kısa kabul edin ve o şekilde hesaplayın boşa yol masrafı yapmayınme
Boy kilo kısmı tam bir skandaldı. Daha önce emirates ve Qatar boyumu 165 olarak ölçmüştü. Emin olmak için gelmeden doktora da ölçtürdüm ve o da doğruladı. Fakat ölçtükleri saçma cihazda boyumun 162 çıktığını ve 3 kilo verip tekrar başvurabileceğimi söylediler. Cihazlarının doğru veri vermediğini belirtmeme rağmen “sadece burada bulunan bu cihazı baz alıyoruz” gibi saçma bir cevap aldım. Herkes yanlış, sadece onların cihazı doğru anlayacağınız
Yani demek istediğim siz de benim gibi şehir dışından gelecekseniz boyunuzu en az 2-3 cm kısa kabul edin ve o şekilde hesaplayın boşa yol masrafı yapmayın.
merhaba, ya ne kadar saçma bunu yapmaları 3 kilo için o zaten eğitim sürecinde de verilirdi. Ben şu an boyumu eksik olarak vücut kitle endeksi hesaplıyorum normal çıkıyor geçer miyim acaba. Boyum 164 kilom 65