Merhabalar mülakattan çıkmış biri olarak öncelikle ingilizce için kendinizi hiç kasmaniza gerek yok gayet sade bir dil kullanarak kendinizi tanitmaniz gerekiyor daha sonrasında söylemiş olduğunuz bilgiler üzerinden size soru yöneltiliyor.(Ben İngilizceyi yapay zeka üzerinden çalıştım. Chatgptye kabin memuru simülasyonu oluştur dedim ve yapay zekayla sesli sohbet ettim. Gayet de özverili oldu. Denemenizi öneririm.) Mesela ben daha önce öğretmenlik yaptım ve oradaki müdürümle anlaşmazlık yaşıyorduk dedim ve beyefendi de neden öyle oluyordu açıklar mısınız dedi. Anlayacağınız konuştuğunuz konu üzerinden size soru yönlendiriyor. Kurul mülakatında da iki kişi oluyor ve birisi size özel hayatinizdan soru soruyor diğeri de roleplay kısmından soru soruyor. Bana gelen roleplay sorusu da en son ne zaman çok sinirlendin dedi ve benim de cevabıma göre üzerine bir soru daha sordu o da eğer sizden yaşça küçük bir kabin amiri size karşı üstünlük taslasa veya saygısızlık yapsa bunu nasıl karşılarsın diye bir soru yönlendirdi.